Eski Gümrük binası yıkılıyor

1980 yılından beri Çerkezköy’de hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda yeni binasına taşınan Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü’nün boşalttığı eski bina yıkılıyor.

Çerkezköy 29.09.2013 22:13:00 0
Eski Gümrük binası yıkılıyor
 ESKİ BİNA YIKILIYOR
Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü’nün yapılacak çalışmalarla yeni modern çevresine kavuşacağını ifade eden Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü yetkilileri, eski binanın yıkılıp, çevre duvarlarının yapılacağını, satılacak olan demirbaşlardan gelen para ile birlikte de yeni binanın yağmur suyu, boya ve badana işlemleri ile çatısının yapılacağını söyledi.
 
İL ÖZEL İDARE İHALEYE ÇIKARDI
Yetkililer, eski bina yıkıldıktan sonra riskli olan tırların kontrolleri daha rahat yapılması için güvenlik sisteminin yapılacağını belirterek “1980 yılında yapılan bu binanın yıkılması ile birlikte açılacak alanda tırların giriş çıkışları için güvenlik tedbirleri artırılacak. Çerkezköy Gümrük Müdürlüğüne geçtiğimiz ay 22 bin tır girmişti. Gümrük Müdürlüğünün içindeki demirbaş malzemeler boşaltıldıktan sonra önümüzdeki günlerde yıkımı başlanacak. Çalışmalar il özel idaresi tarafından ihaleye çıkartıldı. İhaleyi kazanan firma tarafından il özel idare yönetiminde çalışmalar devam edecek” bilgisini verdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10