Bayrağı ‘Meral’ devraldı

Mehmet Danyeli’nin İl Gençlik Kolları tarafından görevden alınmasının ardından yaklaşık 2 aydır boş olan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine Sinan Meral atandı.

Çerkezköy 1.10.2013 22:35:00 0
Bayrağı ‘Meral’ devraldı
 90 YIL ÖNCE ALINMASI GEREKEN KARARLAR BUGÜN ALINDI
Yeni yönetimi kurmakla yetkilendirilen Sinan Meral, önceki gün saat 19.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokrasi Paketi ile ilgili konuşarak “80-90 yıl önce alınması gereken kararlar bugün alındı. 10 yıl önce bunların söylenmesi bile suçtu. İnşallah toplumun tüm kesimlerine su serper. Bütün iyi işlerin arkasında hepinizin çabası ve emeği var” dedi.
 
TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ
Yaklaşık 2 aydır gençlik kollarını yenileme aşamasında olduklarını ifade ederek “Gençlik kolları başkanlığı için bize 13 aday başvurdu. Tüm adaylarımız bu işi yapabilecek kapasitede. Yaptığımız çalışmalar sonucunda başkanı belirledik. Birlik beraberlik içerisinde hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Ülkemizin geleceği için çalışmak zorundayız” diye konuştu.
 
BU BİR BAYRAK YARIŞI
AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ümit Kök de “Gençlik kolları başkanlığı için kısa sürede 13 kişinin başvuru yapması gençlerin partimize olan güvenini gösteriyor. Bu bir bayrak yarışı. Çerkezköy’e hayırlı olsun” dedi.
 
BİZİM ASLİ UNSURLARIMIZDAN
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de toplantıda yaptığı konuşmada, “Sinan Meral, devraldığı bu bayrağı AK Parti’nin başarısı için dalgalandıracaktır” dedi. Bugüne kadar görev yapan tüm ilçe gençlik kolları eski başkanlarına da teşekkür eden Başkan Ertem, “Gençlik kolları ana kademe değil ama bizim asli unsurlarımızdan. Başbakanımız gençlik kollarına büyük önem veriyor. Gençlik kolları, teşkilatımızın ayrılmaz bir parçası” ifadesini kullandı.
 
GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİM
Gençlerin siyasetin içinde yer almasının, ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasının en büyük arzuları olduğunu kaydeden Ertem “Gençlerimizin siyaset bilincine sahip olması, ülkenin yarınını düşünmesi çok önemli” dedi. Yerel seçim sürecinin başladığını anımsatan Ertem “Yeni gençlik kolları Ak Parti’nin bayrağını yerel anlamda dalgalandırılmasını sağlayacaktır. Ben de şahsım olarak onların çalışmalarına gereken desteği vereceğim” dedi.
 
15 GÜN İÇİNDE OLUŞTURULACAK
İlçe Gençlik Kolları yönetimini oluşturmakla yetkilendirilen AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral de bayrağı devraldıklarını belirterek “Büyüklerimizin bilgi ve birikimi ile seçim çalışmalarına başlayacağız. Grubumuzda yer almak isteyen herkese kapımız açık. Amacımız önümüzdeki seçimler için çalışmak ve önümüzdeki davayı kazanmaktır” diye konuştu. Yeni gençlik kolları yönetiminin 15 gün içinde oluşturulacağı ifade edildi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10