Sivri’den Veliköyspor antrenmanına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri hazırlıklarını sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Veliköyspor’un antrenmanını ziyaret etti.

2.10.2013 19:36:00 0
Sivri’den Veliköyspor antrenmanına ziyaret
 TEŞEKKÜR ETTİ
Önceki gün gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri takımın futbolcuları ile tek tek tanışarak sohbet etme imkanı buldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Özellikle bizlere yapmış olduğunuz ziyaret ve bizlere ayırmış olmanız bizleri fazlasıyla mutlu etti” diye konuştu.
 
İLGİ VE BAKIM YOK
Çalışmalar çerçevesinde herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri “ Herkesin elini sıkmak istiyoruz” dedi. Veliköy Sahası’nın 2009 yılında hizmet verdiğini yaşanan sel felaketinden dolayı zemininde bozulma meydana geldiğini belirterek “ Yaşanan sel felaketinden dolayı sahamız geçtiğimiz yıl büyük zarar gördü. Sahamız ilkokul, lise, sitespor ve Fevzipaşasporun antrenmanlarına maçlarına hizmet veriyor. Fakat ilgi yok, bakım yok “dedi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Sivri “ Gençlerin önünü açmak lazım. Bunun içinde onlara fırsat vermek gerekiyor. Spor her gencimizin hayatında mutlaka olmaladır. Bizler inşallah görevi alırsak bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu. Ziyaretten dolayı Ensar Sivri’ye teşekkür eden Başkan Rıfat Koç “ Biz takım olarak her yıl süper amatörde ilk 3ün içindeyiz. Bizler 8 yıldan bu yana Süper Amatör Lig’de mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Hedeflerimiz yüksek “ dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri takıma başarılar dileyerek ziyareti sonlandırdı.
 
Haber/Faik Okay YALÇIN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10