“Türk milletine dayatılan, baldıran zehiri oldu”

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ il temsilciliği ve bağlı sendikalar açılım paketiyle yapılan andımızın kaldırılması ve teröristlere taviz verilmesi konularında Tuğlalı Park’ta bir basın açıkl

Tekirdağ 2.10.2013 19:48:00 0
“Türk milletine dayatılan, baldıran zehiri oldu”
 KİRLİ BİR OYUN OYNANIYOR
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Doğan “Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgisi olmayan, 76 milyon vatandaşımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine, terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan şüpheli bir paketle karşı karşıyayız. Yıllardır yürütülen kampanyalarla; bizleri bir arada tutan tarihi ve kutsal kavramlarımızın içi boşaltılmak, inanç değerlerimiz yıpratılmak, milli ve manevi değerlerimiz yozlaştırılmak istenmekte; milletimizin ve devletimizin geleceği üzerinde kirli bir oyun oynanmaktadır. Bu oyunun son sahnesi ise demokratikleşme paketi adı altında, Türk milletine dayatılan baldıran zehiri olmuştur” dedi.
 
HEDEFTE AYRIŞTIRMA YOLUDUR
Bu paketle, 30 yıl boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi, özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali, Hükümet eliyle gerçekleştirildiğini söyleyen Doğan, “Alfabemizde olmayan harflerin kullanılmaya başlamasının ve isteyen herkesin her dilde eğitim yapabilmesinin ardından gidilen yol, çok dilli, çok milletli, çok başlı, bölünmüş bir Türkiye’ye çıkmaktadır.  Bu yol, dilde ayrışma, iş’te ayrışma, fikirde ayrışma ve nihayetinde hedefte ayrışma yoludur. Bu paketle, Türk coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızı bir arada tutan ve ortak bir amaç etrafında kenetlenmemizi sağlayan üst kimliğimiz “Türklük” yok edilmek istenilmekte, bu doğrultuda her sabah okullarda okutulan “Öğrenci Andı” kaldırılmakta, “Ne mutlu Türküm diyene” diyenler susturulmaktadır. “Türküm”le başlayan, “doğruyum”la devam eden bir andın kaldırılması, ancak Türk olmayan ve doğru olmayan insanları memnun etmek için atılmış bir adım olacaktır” diye konuştu.
 
BEBEK KATİLİNİN SİYASETE ATILMASININ ÖNÜ AÇILIYOR
Bu şüpheli paketten çıkan bir başka tuzağın ise siyasi partilere üye olma yasağının kaldırılması konusunda yaşandığını kaydeden Doğan “Başbakan, Siyasi Partiler Kanunundaki, siyasi partilere üye olmayı yasaklayan bütün maddelerin kaldırılacağını beyan etmiştir. Halihazırda terör eyleminden dolayı mahkûm olanların siyasi partilere üye olması yasaktır. Bu yasağın kalkması, siyasi partilere eş başkanlık sisteminin getirilmesi ile birlikte değerlendirildiğinde bebek katilinin, bir partiye eş başkan olarak siyasete atılmasının önünü açacak bir uygulama olacaktır” ifadesini kullandı.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10