Müsaade etmedik, etmeyeceğiz

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından dün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda öğrenci servisi sürücülerine yönelik to

Çerkezköy 2.10.2013 20:17:00 0
Müsaade etmedik, etmeyeceğiz
 KURALLARA UYMAK ZORUNDASINIZ
Öğrenci taşıyan servis şoförlerinin uyması gereken kuralların masaya yatırıldığı toplantıda, koltuk sayısından fazla öğrenci taşınması konusunun da üzerinde duruldu. Servis işletmecilerinin öncelikli problemi,  koltuk sayısından fazla öğrenci taşıyan minibüsler oldu. Konu hakkında şoförleri bilgilendiren Çerkezköy Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek, kurallara uyulması gerektiğini belirtti. “Taşıdığınız çocukların güvenliği bakımından kurallara mutlak suretle uymak zorundasınız” uyarısında bulunan Çiçek, bu toplantının şoförleri kurallar konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlendiğini ifade etti.
 
6 AY İŞTEN ALIKONULABİLİYOR
Kurallara uymayan sürücülerin EK 2’ye göre cezalandırıldığı taktirde 6 ay süreyle işten alıkonabildiğini ifade eden Çiçek “İhale iptali ve trafikten men cezaları da bu kuralın ihlali nedeniyle uygulanabilmektedir. Biz, kurallara uyulmasını isterken hiç kimsenin de ceza almasından yana değiliz” dedi. Çiçek, haksız kazanç adına da hiç kimsenin kurallara aykırı hareketine müsaade etmediklerini, bundan sonra da etmeyeceklerini ifade etti. Toplantıya Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da katıldı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10