ÇTSO, dönüşüm çalışmalarını başlattı

Bir süre önce ilçede eğitim öğretim veren 3 okulun doğalgaz dönüşümünü üstlenen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, doğalgaz dönüşümü için firmalarla sözleşme imzala

Çerkezköy 2.10.2013 20:43:00 0
ÇTSO, dönüşüm çalışmalarını başlattı
 EKİM SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Kendilerine sunulan teklifleri değerlendiren ÇTSO Yönetimi, doğalgaz dönüşümünü yapacak firmaları belirlerken, önceki gün de firmalarla sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında Çerkezköy Özel İdare ve Gazi Osman Paşa İlkokulu ile ÇTSO Anadolu Lisesi’nin doğalgaz dönüşümleri gerçekleştirilecek. Özel İdare ve Gazi Osman Paşa İlkokulu’nun doğalgaz dönüşüm işini 82 bin TL’lik teklifi ile Gültek Mühendislik adlı firma alırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nin doğalgaz dönüşümünü ise 93 bin TL fiyat teklifi veren Çakır Kardeşler adlı firma aldı.  Okulların doğalgaz dönüşümü 31 Ekim’e kadar tamamlanacak. 

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva,  oda olarak eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayarak “Eğitime katkı sağlama konusunda da elimizden gelen desteği göstermeye gayret ediyoruz” dedi. Geleceğin teminatı olan gençlerin, daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için havalar daha fazla soğumadan doğalgaz dönüşümü işini bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kozuva “İlk olarak Gazdaş’tan yetki sertifikası olan ve ÇTSO’ya borcu bulunmayan 34 farklı firmadan teklif istedik. Bunun sonucunda 6 firma bize teklif verdi. En uygun teklif veren iki firma işi aldı” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10