Güneşin Oğlu tanıtıldı

Tübitak tarafından gerçekleştirilen “Güneş Enerjili Araba” Projesine katılan Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin tasarladığı “Güneşin Oğlu” aracının tanıtımı yapıldÄ

Tekirdağ 4.10.2013 01:40:00 0
Güneşin Oğlu tanıtıldı
 HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Açılışa NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek katılarak proje süresince emeği geçen tüm akademisyenlere ve öğrencilere başarılar diledi. Prof.Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemizde bu tür projelere ve çalışmalara katılan öğrencilerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Üniversitemiz adına bu başarılar bizim için gurur verici. Dilerim projelerimizin sürekliliği daim olur” dedi.

PROJE EKİBİ
Projede görev alan Akademisyen ve öğrenciler: “Doç.Dr. İlker H. Çelen  (Proje Koordinatörü), Doç.Dr.Türkan Aktaş, Yrd.Doç.Dr.Erdal Kılıç, Yrd.Doç.Dr.M. Recai Durgut, Yrd.Doç.Dr.Soner Çelen, Yrd.Doç.Dr.Aytaç Moralar, Arş.Gör. Eray Önler, Ali Gül,  Ugur Uygur, Behzat Erdem Karabay, Semih Şahin, Oğuzhan Albayrak, Burak Demirkol, Onur Ay, Uğur Çiçek, Betül Çalışkan, Semih Örnek, Melih Aygün, Kadir Yardım, Cemal Karagülle, Cüneyt Çelebi, Çağatay Özer Şengül, Mesut Kahraman, İlker Gülümoğlu, Özkan Özbek”

Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10