Marka şehir yapmak için yola çıktık

Ziyaretlerini sürdüren CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün, dün de Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla Çerkezköy Mimarlar Odası’nı ziyaret etti.

Çerkezköy 4.10.2013 19:48:00 0
Marka şehir yapmak için yola çıktık
 30 ÜYEMİZ VAR
Zeki Gürcün, saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Ogün Asil ve Sayman Süleyman Uysal tarafından karşılandı. Odanın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ogün Asil, “30 aktif üyemiz var. Üyelerimiz büro tescilli çalışanlardır. Aynı zamanda Saray ilçesi mimarları da bizim odamıza kayıtlı olarak çalışmalarını yürütmektedir” ifadesini kullandı.
 
PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ
Zeki Gürcün de ziyarette yaptığı konuşmada parti genel merkezinin aday belirlemesi sürecinde halka yönelik anket yapılacağını, bu anket sonucunda halkın tasvip ettiği kişinin adaylığının söz konusu olacağını ifade edereık “Biz herkesin kişilik haklarına saygı duymak kaydıyla kamuoyuna kendimizi tanıtıp, anlatmaya çalışıyoruz. Bu amaçla elini sıkmadık insan bırakmamaya özen gösteriyoruz. Çalışmalarımız sonrasında adaylığımız söz konusu olunca Çerkezköy için projelerimiz olacak. Bunları halkımızla paylaşarak seçim yarışı içerisinde olacağız. Ben, Çerkezköy’ü marka bir şehir yapmak adına yola çıktım. Çerkezköy, sosyal faaliyetler yönünden oldukça gerilerde kalmış” diye konuştu.
 
250 YENİ ÖĞRETMEN ATANDI
Zeki Gürcün, saat 10.30’da da Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı ziyaret etti. Zeki Gürcün’ün 5 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Zenginal “Bu yılki eğitim ve öğretim yılı için 250 yeni öğretmen atandı. Yeni öğretmen atamaları her yıl artan nüfusun miktarını gösteriyor. Bu da Çerkezköy’de her yıl derslik konusunda bir açığın yaşanması manasına geliyor. Buna rağmen eğitim ve öğretim alanında başarı seviyesi yükselen bir konumdayız” dedi. Zeki Gürcün de “Öğretmenler model insanlardır. Aradan yıllar geçmesine rağmen hiç kimse ilkokul öğretmenini unutamaz” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10