Güven Bir’de yemekli kutlama

Güven Bir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi çalışanları kuruluşun birinci yıldönümünde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Business Otel’de düzenlenen yemekte çalışanlar gönüllerince eğlenirken

Çerkezköy 6.10.2013 20:20:00 0
Güven Bir’de yemekli kutlama
 EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Avrupa Birliği entegrasyonunda önemli bir yeri olan işyeri güvenliği kültürünün bölgede yerleşmesi için çıkartılmış olan 6331 sayılı yasa gereğince 22 Temmuz 2012’de Güven Bir OSGB’yi kurduklarını anımsatan Çolak “Bir yıl önce çıktığımız bu yolda, inanarak ve geçmiş tecrübelerimize güvenerek hizmet sektöründe emin adımlarla yürütmekteyiz” dedi. Çolak, çalışmalarının her alanda devam ettiğini ifade ederek “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunun yürürlüğe girmesi ardından sanayicilerimizi ve çalışan emekçilerimizi bilgilendirmek için yapmış olduğumuz seminerler, basın açıklamaları, saha gezileri ve katıldığımız etkinliklerle hedef kitlemizi bilinçlendirdik ve bu yolda hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
BİR YILDA YAPTIKLARIMIZ
Bir yılda yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi veren “Birinci yılın sonunda 46 firmaya işyeri hekimliği, işgüvenliği uzmanlığı ve yardımcı sağlık personeli alanında hizmet veriyor durumdayız. Önümüzdeki yıl kalitemizden ödün vermeden bu sayıyı artırarak mesai arkadaşlarımla birlikte, çalıştığım kıymetli ekibime tecrübe ve desteklerini bizden esirgemeyen yönetim kuruluma teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
 
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Konuşmanın ardından yıl içerisindeki başarılı çalışmaları nedeni ile üç personele plaket verildi.  Yasemin Altın Erseçkin’e plaketini Dr. Recep Çalışkan verirken Özge Kardeş ise plaketini Dr. Deniz Tüfekçioğlu’nun elinden aldı. Seçil Bulut’un plaketi ise kendisine Dr. Ayhan Arslan takdim etti. Güven Bir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından düzenlenen geceye OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Genel Müdür Dr. Ali Çolak,  Dr. Deniz Tüfekçioğlu, Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Çalışkan, Dr. Nevzat Koç, Ecz. Gülay Koç, Dr. Bülent Ali Kaptanoğlu, Dr. Ökkeş Şimşek, gece amiri uğur yuvarlak, Yasemin Altın Erseçkin, Seçil Bulut, Özge kardeş ve OSB çalışanları ve aileleri katıldı. 
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10