Başkan Dalgıç’tan Bayram Denetlemesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Hayvan Pazarı’na giderek yapılan çalışmalarla ilgili yerinde denetim ve incelemelerde bulundu.

Tekirdağ 8.10.2013 20:34:00 0
Başkan Dalgıç’tan Bayram Denetlemesi
GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Levent Gündoğdu ile birlikte Yeni Mezarlık, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kurban Satış Yerini denetleyen Belediye Başkanı Adem Dalgıç, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için Tekirdağ Belediyesi olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Dalgıç, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yeri başta olmak üzere yeni mezarlıkta ve park ve bahçeler müdürlüğümüzde incelemelerde bulunduk. Halkımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
 
YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİK
Kurban satış yerini hazır duruma getirdiklerini ifade eden Başkan Adem Dalgıç, “Kurban satan vatandaşlarımızla görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Mezarlıkta gerekli çalışmalarımızı yaptık. Mezarlığa kurduğumuz mezarlık bilgi sistemimiz sorunsuz bir şekilde halkımıza hizmet veriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından şehrimizin çeşitli bölgelerine kurulacak olan çocuk oyun grupları ile yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceledik. Tekirdağ Belediyesi olarak tüm birimlerimizle Kurban Bayramına hazırız ve halkımızın mutlu, huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmesi için tüm birimlerimizle özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10