NKÜ’de İşkur Hizmet Noktası Açıldı

Namık Kemal Üniversitesi ile Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile NKÜ içinde İşkur Hizmet Noktası açıldı.

Tekirdağ 8.10.2013 20:49:00 0
NKÜ’de İşkur Hizmet Noktası Açıldı
 BAŞVURU KAYDI ALINABİLECEK
Protokol töreninde konuşan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, bu hizmet noktası sayesinde iş arayanların işsiz kaydı yapılabileceğini ve güncellenebileceğini belirtti. İş arayan profiline uygun açık işlerin de buradan sorgulanabileceğini kaydeden Şimşek, “İşverenin işçi başvurusu alınabilecek ve bu başvurular sonuçlandırılıncaya kadar takip edilebilecek, işsizlik sigortası başvurusu talep dilekçesi alınıp sisteme kaydı yapılabilecek ve ödeme planı sorgulanabilecek” ifadelerini kullandı.
 
HAYIRLI OLSUN
İşkur İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle İşkur’un hizmetlerinin Namık Kemal Üniveristesi öğrencilerine sunulmasını sağlamış olduklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz bünyesinde oluşturulan “İşkur Hizmet Noktası” başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın İŞKUR ile ilgili başvurularına cevap verecektir. Bu konuda İŞKUR İl Müdürlüğü ile yaptığımız iş birliği sayesinde iyi bir hizmet verileceğine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
KATKI SAĞLAYACAKTIR
İşkur İl Müdürü Şerafettin Küçük ise yaptığı açıklamada Tekirdağ’da 13 Belediye’de İşkur Hizmet Noktası’nın bulunduğu belirterek, “Sanayide ara eleman yetiştiren Üniversitemizde de Hizmet Noktası açılmasının kurum hizmetlerinin Üniversite gençlerimizin ayağına kadar götürmüş olduk. Bu hizmet noktasının sanayi üniversite işbirliğine de katkı sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10