Demirbağ, “Ne De Olsa Metin Dönmez”

Geçtiğimiz günlerde Yemek Dünyası Restaurant’ta yaşanan kavga olayının ardından düzenlediği basın toplantısında Ak Parti tarafından, kendisine kurulan bir kumpasa düşürüldüğünü savun

Çerkezköy 8.10.2013 21:08:00 0
Demirbağ, “Ne De Olsa Metin Dönmez”
 “DİKKATE ALMADIK”
Önceki gün Tuncay Yegin’in Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığını açıkladığı toplantıda basın mensuplarının “ Metin Dönmez’in Ak Parti için öne sürdüğü iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz” sorusunu yöneltmesi üzerine konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Metin Dönmez’in Ak Parti’yi yaptığı açıklamalarda suçladığını gördük. Kendisini dikkate almadığım için basın açıklaması yapmayı düşünmedim. Metin Dönmez için bizim entrika içinde olacağımıza ihtimal dahi verilemez” dedi.
 
“KENDİ PARTİSİNDE ARASIN”
Ak Parti’nin böyle konulara ihtiyaç duymadığını ifade eden Demirbağ, “Bizim partimize bunlar ahlaken yakışmaz. Söylediği gibi bir entrika varsa o zaman kendi partisi içinde arasın. Bizden yana böyle bir şey olamaz. Bundan öncede aramızda bir konudan dolayı mesele olmuştu. Yaptığı açıklamalarda bizleri ve partimizi suçlamıştı. Bir programda yan yana geldiğimiz zaman kendisine bu soruyu yönelttiğimde kesinlikle böyle bir şey söylemediğini ifade etti. Ne de olsa bu kişi Metin Dönmez’dir. Bu gibi açıklamaları devam edecektir” ifadesini kullandı. Demirbağ konuşmasının sonunda ise temel fıkrası anlatarak Dönmez’e göndermelerde bulundu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10