Koçak, “Umarım Hak Eden Kazanır”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün seçim çalışmaları kapsamında önceki gün de Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı mak

Çerkezköy 9.10.2013 22:36:00 0
Koçak, “Umarım Hak Eden Kazanır”
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
M. Zeki Gürcün’ün aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan Murat Koçak, “Basından ve sanal ortamdan çalışmalarınızı gözlemliyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bir sivil toplum kuruluşu olarak biz görevimizi yapmak ve tarafsız durmak zorundayız. Umarım hakeden kazanır” dedi. Konuşmasında adeta arap saçına dönen Huzur Evi konusuna da değinen Koçak, “Huzur Evi’nin, Çerkezköy halkına ve sendika üyelerine yararlı olması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah ilerleyen süreçte konuyla ilgili olumlu adımlar atılır” diye konuştu.
 
HUZUR EVİ KONUSUNU İL GENEL MECLİSİ’NDE KONUŞTUK
Yaklaşan seçimler öncesi yoğun bir tempodan geçtiklerini kaydeden M. Zeki Gürcün, “Kendimizi, projelerimizi ve partimizin aday belirleme sürecini vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, dernek ve kurum yöneticilerine tek tek anlattıp bilglendirmeler yaptık” dedi. İl Genel Meclisi’nde huzur evini gençlik merkezi, kültür merkezi ve öğretmen evi yapılması konusunda görüştük. Sendika Genel Başkanınız Pevrul Kavlak ile konuşmalarımız sonunda 15 yıl 0 TL kira, sadece tesisin bir bölümümün sendikanın misafirleri için ayrılması ve bu ayrılan yerin elektrik, su gibi temel gereksinimlerin karşılanması konusunda bir karara varmıştık. Ama nasıl olduysa bir şekilde bu istediğimize ulaşamadık” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10