Duyarlı Jandarma Eri’ne Bakanlıktan Takdir Belgesi Verildi

Çorlu’da, otomobilin kaza yapmasının ardından yaşadığı korku nedeniyle şoka giren 2 yaşındaki Esma’yı kucağına alarak sakinleştiren jandarma eri Mehmet Öztürk'e, İçişleri Bakanlığ

Çorlu 9.10.2013 22:54:00 0
Duyarlı Jandarma Eri’ne Bakanlıktan Takdir Belgesi Verildi
 ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ
Çorlu İlçe Kaymakamlığı’nda konuyla ilgili yapılan törene; Kaymakam Hulusi Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı katıldı. Törende konuşan Kaymakam Doğan, jandarma eri Mehmet Öztürk’ün örnek bir davranış sergilediğini söyleyerek, “Olay anında ailenin küçük kızlarının yaşadığı korku nedeniyle 2 yaşındaki Esma bebeği sakinleştirmiş, örnek bir davranış sergilemiştir. Kendisini kutluyorum, bu belgeyi İçişleri Bakanımız adına kendisine veriyorum” ifadelerini kullandı.
 
GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM
Jandarma eri Öztürk'ü daha önce de İçişleri Bakanı Muammer Güler tebrik etmişti. Bakan Güler, Öztürk'e telefondan ulaşarak olay hakkında bilgi almıştı. Yaşanan kazada Mehmet Öztürk’ün yapmış olduğu davranıştan dolayı çok duygulandığını belirten Muammer Güler, yaşadıklarını Twitter hesabından paylaşarak, “İşte halkın hizmetinde jandarmamız ve bir şefkat tablosu. Çorlu’da bir trafik kazası sonrası annesi şoka giren küçük kızı teskin etmeye çalışan jandarmamız. Beni çok duygulandıran ve sevindiren bir tablo. Aferin jandarma eri Mehmet Öztürk. Gözlerinden öpüyorum” ifadelerine yer vermişti.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10