Rotary Kulübü’nden Engellilere Kütüphane

Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin kullanımına verilen Engelliler Bakım ve Konuk Evi'nin ihtiyaçları çeşitli kurum ve kişilerce karşılan?

Çerkezköy 9.10.2013 23:18:00 0
Rotary Kulübü’nden Engellilere Kütüphane
 Çerkezköy Haber - Rotary Kulübü 2420’inci Bölge Temsilciliği Çerkezköy Şubesi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne kütüphane açtı.
 
AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Rotary Kulübü'nün katkılarıyla oluşturulan kütüphane için dün dernekte bir program gerçekleştirdi. Gerçekleşen programa Rotary Kulübü 2420. Bölge Çerkezköy Guvanör Yardımcısı Tarkan Uğurbenli, Rotary Kulübü Çerkezköy Temsilcisi Aykut Taşkın, Rotary Kulübü Halkla İlişkiler Sorumlusu Aydın Kırıklar, Rotary Kulübü Gençlik Komitesi Üyesi Kağan Taşkın, Rotary Külübü Çerkezköy Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
 
“MANEVİ DESTEK DE İSTİYORUZ”
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Engelliler Bakım ve Konuk Evi’ni kendilerine kazandıran Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve belediye meclis üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hayrettin Çetinkaya, “Binamızın altı katında da engellirimiz için çok modern hizmetler sunuluyor. Burada engelliler için engel yok. Bundan sonrası bizim burayı korumamıza, geliştirmemize bakıyor. Derneğimize herkesin katkısını bekliyoruz. Rotary Kulübü kütüphanemizi oluşturdu. Kafetarya bölümüne kütüphane yaparak bizleri onurlandırdı. Dernek olarak herkesin çorbada bir tuzu olmasını istiyoruz. Sadece maddi değil, manevi yönden de destek bekliyoruz” diye konuştu.
 
“ENGELLİLERİ DESTEKLİYORUZ”
Engelliler ile ilgili güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Rotary Kulübü 2420. Bölge Çerkezköy Guvanör Yardımcısı Tarkan Uğurbenli, "Türkiye genelinde daha önce de engellilerimize yönelik çalışmalarımız oldu. Bu halen de devam etmektedir. ‘Yaşamları Değiştirin’ sloganı ile yola çıkarak sizlere yardımcı olmak için buradayız. Bundan sonra da yanınızda olacağız. 2011-2012 yılları arasında engellilerimize yönelik tekerlekli sandalye dağıtmıştık. Türkiye genelinde 2 bine yakın tekerlekli sandalye dağıttık. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız kampanyada Çorlu'ya 10 tane tekerlekli sandalye vermiştik” dedi.
 
“HERZAMAN SİZLERLEYİZ”
Kütüphanenin Çerkezköy’e ve engellilere hayırlı olması temennisinde bulunan Rotary Kulübü 2420. Bölge Çerkezköy Şube Başkanı Aykut Taşkın, “Engelli kardeşlerimize desteklerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Kafeteryada oturdukları zaman kütüphaneden aldıkları kitapları okudukları an bizim için gurur verici an olacaktır. Rotary Kulübü olarak her zaman sizlerleyiz” diye konuştu.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10