HEM’in Yeni Müdürü Görevine Başladı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Polat Bedir yeni görevine başladı.

Çerkezköy 10.10.2013 20:12:00 0
HEM’in Yeni Müdürü Görevine Başladı
 “3 YIL MÜDÜR YARDIMCILIĞI YAPTIM”
Önceki gün Halk Eğitimi Merkezi’ndeki görevine başlayan Mehmet Polat Bedir, “2010 yılında Çerkezköy’e geldim. 1 ay Raif Dinçkök İlkokulu’nda görev yaptım. Daha sonra ise 75.Yıl Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandım. Üç yıl bu okulda görev yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile birlikte Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine başladım” diye konuştu.
 
“ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR”
Bedir, “Merkez olarak amacımız, Çerkezköy’de yaşayan herkese ihtiyaç duyduğu her alan, fırsat ve seviyede sürekli olarak düzenlenebilen eğitimler vermektir. Bu doğrultuda halk eğitimini her eve ulaştırmak istiyoruz. Hedefimiz; merkezimizde her vatandaşımızın en az bir kurs almasını sağlamaktır. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi kentin kalkınması, gelişmesi ve istihdamı noktasında önemli başarılara imza atacaktır” dedi.
 
“KURSLARIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇACAĞIZ”
Halk Eğitimi Merkezi olarak ilk etapta kurslara ağırlık vereceklerini belirten Bedir, “Daha önce merkezimiz tarafından açılan kursları geliştirme gayesindeyiz. Öğretmenlerimize yönelik Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu, Sınav Sorumlusu Yetiştirme Kursu gibi kurslar açacağız. Ayrıca bayramdan sonra birinci ve ikinci kademe İngilizce kursu, bilgisayar, halk oyunları, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursu, kalorifer ateşçiliği, folklift, keman ve bağlama kursları açacağız” ifadesini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10