Vizyon Filmleri Cinemay Plaza’da İzlenecek

8 yıldır Erna Center’da Cinemay Erna adlı sinema salonunun işletmeciliğini yapan Cemil Aşut, şimdi de Kumlugeçit’teki MAY Plaza’da Cinemay Plaza ile Çerkezköylülerin karşısına çıkmaya hazırla

Çerkezköy 10.10.2013 20:22:00 0
Vizyon Filmleri Cinemay Plaza’da İzlenecek
 ENGELLİLER UNUTULMADI
Çerkezköy’deki sinema salonlarının ilçenin ihtiyacını karşılamada yetersiz kaldığını ifade eden Cemil Aşut, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlugeçit Mevkii’nde yapım çalışmaları devam eden Cinemay Plaza adlı yeni sinema salonunun haftasonu hizmete açılacağını belirtti. 6 salonu bulunan Cinemay Plaza’nın 400 kişi kapasiteli olduğunu dile getiren Aşut, “Salonlarımızda yürüme engelli vatandaşlarımız için 2’şer kişilik özel bölümler de yer alıyor” dedi.
 
FİLMLER VİZYON TARİHİNDE İZLENEBİLECEK
İlk seansın yarın saat 11.00’da başlamasının planlandığını kaydeden Cemil Aşut, “Seanslarımız 21.00’a kadar devam edecek. İsteyen vatandaşlarımız, salonumuzun internet sitesine girerek buradan biletlerini alabilecek ya da rezervasyon yaptırabilecek. Çerkezköylüler, bütün filmleri vizyon tarihinde izleyebilecek” dedi. Cinemay Plaza’nın yalnız sinema salonlarıyla değil kafeterya bölümüyle de Çerkezköylülere en güzel şekilde hitap edeceğini söyleyen Aşut, “Yaz aylarında plazanın dışına da masalar koyarak vatandaşlarımızın açık havada oturmalarını sağlayacağız” diye konuştu.
 
HAYIRLI OLSUN
Haftasonu kapılarını Çerkezköylülere açması planlanan Cinemay Plaza’da ‘2 Kafadar’, ‘Tepenin Gözleri’, ‘Şeytanir Racim’, ‘Percy Jackson ve Olimposlular’, ‘Bu Aşk Fazla Sürmez’ filmleri ile sinemaseverlerle buluşacak. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda Cinemay Plaza gibi büyük bir salon açmaya karar verdiğini söyleyen Aşut, “Yeni yerimiz tüm Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10