Kozuva, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Kurban Bayramı’nın Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, tüm Türk Milleti’nin ve İslam aleminin Kurban Bayram?

Çerkezköy 10.10.2013 20:30:00 0
Kozuva, Kurban Bayramı’nı Kutladı
 KOLAY KOLAY BOZULMAZ
Bu yıl Kurban Bayramı’nı hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görmeliyiz. Bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek adına elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz” diye konuştu.

KÜSKÜNLÜKLER SONA ERMELİ
Bayramların, birlik ve bütünlük adına atılacak adımlar için güzel vesileler olduğuna dikkat çeken Başkan Kozuva;”Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarından biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyelerine, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10