Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Aynasıdır

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün de Yağlı Tohumlar Kooperatif Müdürü Turgay Çolak'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 10.10.2013 20:31:00 0
Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Aynasıdır
 İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yağlı Tohumlar Kooperatif Müdürü Turgay Çolak, “Kurumumuzu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Girmiş olduğunuz bu yolda başarılı olmanız ve emeklerinizin karşılığını almanızı umut ediyorum. Bu seçim sürecinde partiniz farklı bir yol izledi ve 7 aday adayı olmasa da çoğunluğu sahada adaymış gibi çalışmalara devam ediyor. İnşallah Çerkezköy için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olur” diye konuştu.
 
KENDİNİZİ KANITLAMANIZ GEREKİYOR
Zorlu ama bir o kadar da güzel bir havada aday adaylık döneminin devam ettiğini kaydeden Mehmet Zeki Gürcün, “Partimizin genel merkezinin almış olduğu kararla diğer partilerde aday adaylık startını erken verdi. Bu bizim başarılı bir yol haritası çizdiğimizin göstergesidir. Belirlenen yol haritasında aday olabilmek için halka ulaşmak ve kendinizi aday adayı olarak anlatabilmeniz kanıtlamanız gerekiyor” dedi.
 
ESNAFIMIZIN YÜZDE 90’ININ ELİNİ SIKTIM
İl Genel Meclis Üyesi olarak Çerkezköy ve Tekirdağ'a hizmet vermeye devam ettiğini ifade eden M. Zeki Gürcün, “Elini sıkamadığım insanlara ulaşmak kendimi ve projelerimi tanıtmak için 1,5 aydır sahadayım. Esnafımızın yüzde 90’ının elini sıktım. Buna Kızılpınar ve Veliköy de dahil. Caddelerde, sokaklarda kıraathanelerde, derneklerde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kentimizde yaşayan halkımıza aday olma sebebimizi anlattık. Geçmişte yaptıklarımızın geleceğimizde yapacaklarımızın teminatıdır dedik” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10