Başarıları bilgisayar ile ödüllendirildi

Çerkezköy Belediyesi, üniversite ve SBS sınavında 'Türkiye genelinde ilk 2 bine giren öğrencileri bu yıl da ödüllendirdi. 9 öğrenciyi dizüstü bilgisayar ile ödüllendiren Çerkezköy Belediye Başk

Çerkezköy 11.10.2013 22:25:00 0
Başarıları bilgisayar ile ödüllendirildi
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi LYS ve SBS sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
 
ÖDÜL YAĞDI
Çerkezköy Belediyesi 2012-2013 döneminde girdikleri üniversitesi sınavında ilk 2 bin arasında yer almayı Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesini kazanan Mutlu Saç, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğini kazanan Yurda Gül Han, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanan Ömer Faruk Kuyumcu, Trakya Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğini kazanan Hatice Durmuş, Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Fakültesini kazanan Gizem Canbak ile SBS sınavında ilk iki bin içinde yer alarak İstanbul Lisesi’ni kazanan Ecem Gözde Arıkan, Burak Kayaoğlu ve Kabataş Erkek Lisesini kazanan Oya Hoban ve Şükrü Kırmızı, dün saat 15.00’da düzenlenen törende diz üstü bilgisayar ile ödüllendirdi.
 
 
 
ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Ödül törenine bazı öğrenciler katılırken, üniversitede eğitimlerine başlayan öğrencilerin yerine ise ödüllerini aileleri teslim aldı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e bu tür programı düzenlediği için ve eğitime katkılarından ötürü çok teşekkür etmek istiyorum. Başarılı öğrencilerimize de eğitim yıllarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’ÜN GURURU OLDULAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Çerkezköy’de başarılı olan öğrencilere destek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Yavrularımızın hepsini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Dereceye giren öğrencilerin, Çerkezköy’ün gururu ve yüz akı olduğunu belirten Ertem “Ben buradan öğrencilerimizin anne ve babaları ile öğretmenlerini tebrik ediyorum. Çocuklarımızın öğrencilik hayatlarında da başarılar diliyorum. İnşallah bu süreçte bu güne kadar gösterdikleri başarının daha fazlasını verirler. İleride geleceğimizi emanet edeceğiz gençler olarak kendilerin güven duyacağız. Bu anlamda da mutluyuz. Çerkezköy uygulamamıza göreve geldiğimizden beri yapıyorduk. LYS ile başlattığımız uygulamayı SBS’ye de yaydık” dedi.
 
“BİZ BAŞARIYA TEŞVİK EDİYORUZ”
Başarılı öğrencileri ödüllendirmedeki amaçlarının onların göstermiş olduğu başarının karşılığını vermek anlamında ödüllendirmek olmadığını söyleyen Ertem “Zaten öğrencilerimiz iyi yerleri kazanarak ödüllerini alıyorlar. Biz sadece onları teşvik etmek ve onlardan sonra gelecek kardeşlerini böyle bir ödülün vereceği heyecanla azim göstermelerini sağlıyoruz. Diğer öğrencilere de örnek olması açısından kısaca teşvik ediyoruz. Aynı uygulama ilerleyen yıllarda da devam edecek” dedi.
 
SAYININ ARTMASINI İSTİYORUM
Bu sayının gelecek yıldan itibaren artmasını istiyoruz. Çerkezköy’de bu potansiyelin var olduğunu düşünerek sayının yüzlere çıkmasını istiyorum. Çerkezköy’ün adının duyurulması bize her zaman onur veriyor. İnşallah bundan sonra başarılar daha da devam edecektir” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10