Serkan Akyüz Çerkezköyspor’da

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor geçtiğimiz yıl kadrosunda bulanan sezon başında ise Kuştepespor ile anlaşan Serkan Akyüz’ü transferin son gününde kadrosuna k

13.10.2013 12:26:00 0
Serkan Akyüz Çerkezköyspor’da
 GEÇEN SEZONDA ÇERKEZKÖYSPOR’DA MÜCADELE ETTİ
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta lige iyi bir başlangıç yapamayan Çerkezköyspor transferin son gününde Kuştepespor’dan Serkan Akyüz ile anlaştı. Geçtiğimiz yıl sakatlığından dolayı Çerkezköyspor’da istediği futbolu ortaya koyamayarak sezon başında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kuştepespor’a transfer olan Akyüz bu takımda da forma şansı bulamamıştı. Tekrar Çerkezköyspor’un yolunu tutan Serkan Akyüz ikinci kez geldiği Çerkezköyspor’da başarılı olmak istiyor.

“ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ”
Çok önemli bir transferi sonlandırdıklarını ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz sezon Sultangazispor’dan transfer ettiğimiz Serkan Akyüz sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Sezonun sonlarına doğru ise kondisyon eksikliğinden dolayı takıma faydalı olamamıştı. Sezon sonunda bizden ayrılarak Kuştepespor’a transfer oldu. Ancak takımdan ayrılarak transferin son gününde bize imza attı. Bu sezon Serkan’dan çok şey bekliyoruz. Tecrübesi ile genç arkadaşlarımıza büyük örnek olacağını ümit ediyoruz” dedi.

“MUTLUYUM”
Çerkezköyspor’a tekrar transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz” Geçen sezon şansız sakatlıklar beni bırakmadı. Ancak sezona çok iyi hazırlandım. Çerkezköyspor’a tekrar döndüğüm için mutluyum. Çerkezköyspor’u başarıya götürmek için genç arkadaşlarımız ile birlikte büyük emek sarf edeceğiz” diye konuştu. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10