Hırsızlara polis tokadı

Çerkezköy ve Kapaklı’da son günlerde artan hırsızlık olaylarının ardından geniş çaplı çalışma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipl

Çerkezköy 19.10.2013 00:48:00 0
Hırsızlara polis tokadı
TAKİBE ALDILAR
Kapaklı ve Çerkezköy’de bazı büfe ve evlerde hırsızlık yapıldığına ilişkin ihbarlar üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 7 işyeri ve evin kamera görüntülerinden yola çıkarak, çaldıkları eşyaları İstanbul’da sattığı iddia edilen Birol S. ve Onur G.’nin içinde bulunduğu aracı takibe aldı.
 
7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Üç günlük takibin ardından şahısları Fevzipaşa Mahallesi’nde kıskıvrak yakalayan ekipler, Birol S. ve Onur G.’nin ifadesinden yola çıkarak diğer şahısların Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde bir evde kaldıklarını tespit etti. Önceki gün eve operasyon düzenleyen 4 ekip, Ali K., Musa Ö., Hasan K., Mustafa K., Muharrem C.’yi de yakaladı. Gözaltına alınan 7 kişi ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
 
120 GRAM BONZAİ YAKALANDI
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri evde ve arabada yaptıkları aramada çok sayıda sigara, gıda malzemesi ve bir miktar para ele geçirdi. Hırsızlık için kullanılan tornavida, fener ve yüz maskesini de bulan ekipler araç içersinde ise satışa hazır 120 gram bonzai ele geçirildi. İfadeleri alınan şüpheliler Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı. Arife günü başlayan sorgulamada 4 şüpheli, Bayram namazına kadar devam eden sorgularının ardından uyuşturucu madde kullanmak ve hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10