Adaylar anketle belirlenecek

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı ile Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın bayramın dördüncü günü düzenlediği bayramlaşma programına katılım yoğun oldu.

Çerkezköy 20.10.2013 18:43:00 0
Adaylar anketle belirlenecek
 KATILIM YOĞUN OLDU
MHP Tekirdağ il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Av. Tümay Uncu, Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, Muratlı İlçe Başkanı Yüksel Doğan, Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, Sultanköy Belde Başkanı Burhan Çolpan, TÜRKAV Başkanı ve milletvekili eski adayı Hamdi Budak ile yönetim kurulu, Çorlu Türk Eğitim-Sen başkan ve yöneticileri, Namık Kemal Derneği Başkanı Sezai Kurt, Türk Ocağı Eski Başkanı İsmail Kurt, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Oktay Temel ve Niyazi Özdemir, Çerkezköy Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Fatih Berber, Recep Kardeş, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
MÜRACAATLAR DEVAM EDİYOR
Bayramlaşma programında konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, “Bayramlar birliğin, kardeşliğin pekiştiği günlerdir. İnşallah ülkemizi bölmeye çalışanların önünü kesecek fırsatları bu bayram yaratır. İnşallah bu bayram, bin yıllık kardeşliği bozmak, bölmek isteyenlerin önüne Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarının geçmesine vesile olur” dedi. Aday adaylığı müracaatlarının devam ettiğini söyleyen Bülent Belen, “Genel merkezimiz bir anket çalışması yapacak. Anket çalışması neticesinde en fazla oyu getireceğine kanaat getirilenler büyükşehirde ve ilçelerde sahaya inerek aday olarak çalışmalara başlayacaklar” diye konuştu.
 
İSİMLER YAVAŞ YAVAŞ NETLEŞİYOR
MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan da seçim takviminin 1 Kasım itibari ile başlayacağını ifade etti. Yeni kurulan 2 ilçenin birinin listesini Ankara’ya verdiklerini, diğerini de bayram sonrası vereceklerini belirten Kaplan “Yeni kurulan ilçelerin kuruluşları tamamlandıktan sonra 11 ilçenin 7 tanesinde isimler artık netleşmeye başladı. İsimler netleştikten sonra kamuoyuna duyuracağız” ifadesini kullandı.
 
ÇORLU TEŞKİLATI’NI DA ZİYARET ETTİLER
Tekirdağ’daki bayramlaşma programına katılan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, aday adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Çorlu İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10