Sanayiciler, Gıda Fuarı’nda buluştu

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), üyelerini dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarları arasında yer alan ANUGA Gıda Fuarı ile buluşturdu.

Tekirdağ 22.10.2013 23:56:00 0
Sanayiciler, Gıda Fuarı’nda buluştu
 32. KEZ DÜZENLENDİ
Almanya’nın Köln şehrinde 4 ile 9 Ekim tarihleri arasında 32. kez düzenlenen ve 700 ülkeden 6 bin 700 firmanın yer aldığı Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’na Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Galip Öge, Disiplin Kurulu Üyesi Hakan Şık ve çok sayıda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 3,6 ve 13.’üncü meslek gruplarından üyeler katıldı.
 
238 TÜRK FİRMASI STANT AÇTI
KOSGEB destekli olarak düzenlenen fuar ziyareti kapsamında yabancı firmalarla ikili görüşmelerde bulunan Tekirdağ firmaları yeni ihracat bağlantıları yapma imkanına sahip olurken, fuarın yeni üretim teknikleri, değişen tüketici tercihleri ve yeni pazarlar bulma hususunda yön gösterici olduğu gözlendi. Fuar ziyareti kapsamında aynı zamanda Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile bir toplantı gerçekleştirilerek, karşılıklı ticari faaliyetler ekonomi ve sektörle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği ve 238 Türk firmasının stant açtığı Anuga Fuarı’nın dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından birisi olduğuna dikkat çekildi ve fuar gıda sektöründe dünyanın sayılı fuarları arasında yer aldığı belirtildi.
 
HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “ Üyelerimizin ihracat bağlantıları kurabilmesi, yurtdışı firmalarla işbirliği imkanları yakalayabilmesi ve yurtdışı pazarları tanımaları açısından bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin yeni pazarlara erişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonun faydalı geçtiğini umut ediyorum. Önümüzdeki dönemde de benzer organizasyonlar gerçekleştirerek, üyelerimize bu yöndeki hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10