Yegin’den oda ve kooperatiflere ziyaret

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay yegin, dün Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi, Çerkezköy Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası, Ziraat OdasÄ?

Çerkezköy 23.10.2013 01:03:00 0
Yegin’den oda ve kooperatiflere ziyaret
 İLK ZİYARET ESNAF ODASINA
 Ziyaretlerine Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile başlayan Yegin, oda başkanı Ali Bozdağ ile görüştü. Ziyaretlerini Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi ile sürdüren Yegin, kooperatif başkanı Muzaffer Yaztepe’nin sorularını da yanıtladı. Yegin “Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ederim” dedi. Oda Başkanı Muzaffer Yaztepe de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’u da ziyaret eden Yegin, oda yöneticileriyle bir araya gelerek odanın beklentilerini dinledi. Yegin “Seçildiğimiz taktirde Çerkezköyümüzdeki bütün STK’lar ile birlikte fikir alışverişi yaparak Çerkezköy’e hizmet edeceğiz” dedi. Öğleden sonra da Ziraat Odası, Motorlu Taşıyıcılar Kooparatifi ve  Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooparatifi’ni ziyaret eden Yegin Motorlu Taşıyıcılar Kooparatifi Başkanı Yılmaz Arat ile birlikte kooparatifin ve üyelerinin sıkıntılarını dinledi. Ziyarette konuşan Yegin “Sanayi bölgemizin yükünü taşıyan Koopartifiniz bizim için hakikaten önemli bir yere sahip.Bugün daha iyi bir Çerkezköy için bir araya geldiğimiz siz STK’lar ile seçildiğimiz taktirde de sürekli diyalog halinde olup fikirleriniz ve görüşlerinizden faydalanarak birlikte hizmet edeceğiz” dedi.
 
TOPLUMA HİZMET EDİYORUZ
Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooparatifi Başkanı İlhami Yörük ile de bir araya gelen Yegin, kooperatif üyelerinin sıkıntılarını dinledi. Ziyarette konuşan Yörük de “Önceden bizleri adaylar ziyarete gelirdi. Şimdi ise aday adaylarının da bizleri ziyaret etmesi, halimizi hatrımızı sorup sıkıntılarımızı dinlemesi bizi mutlu etti. Seçildiğinizde de bizimle koordineli çalışıp fikirlerimizi  almanızı istiyoruz. Sizler ve bizler birbirimizle benzeşiyoruz topluma hizmet ediyoruz. Bu hizmeti birlikte yaparsak hizmette kaliteyi daha yükseğe, halkımızın hakettiği yere çıkarırız” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10