Çerkezköy’ün daha fazla dersliğe ihtiyacı var

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M.Zeki Gürcün, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 23.10.2013 20:10:00 0
Çerkezköy’ün daha fazla dersliğe ihtiyacı var
 SENDİKAYI ZİYARET ETTİ
Önceki gün saat 15.30’da Eğitim Sen Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Gürcün, sendika temsilcisi Handan Yelda Yavuz ve örgütlenme sorumlusu Suat Şahin tarafından karşılandı. Çerkezköy’de yaşadığı 33 yıl boyunca eğitime önem verdiklerini yaptıklarıyla ortaya koyduklarını söyleyen Gürcün, İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptığı süre zarfında gerek tadilat gerekse yeni okulların yapılması konusunda eğitime ayrılan genel bütçenin çoğunluğunu Çerkezköy, Kapaklı,köyler ve beldelere kazandırdıklarını ifade etti.
 
DERSLİKLER 32 KİŞİLİK OLMALI
Dersliklerin 32 kişilik olması gerektiğini ifade eden Gürcün, bu durumda da mevcut nüfus baz alındığında ilçenin daha fazla okula ihtiyacı olduğunu belirtti.
 
KAHVEHANELERDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Zeki Gürcün, akşam da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kahvehane ziyaretinde bulundu. Genç Kıraathanesi ziyaretinde Zeki Gürcün, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar, İstasyon Mahallesi Muhtarı İsmail Sencar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. Gürcün, Hayrabolu ve Malkaralılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret ederek, dernek yönetimi ve üyelere projeleri hakkında bilgi verdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10