PTT’nin kuruluş yıldönümü etkinliklerle kutlandı

PTT Teşkilatı’nın 173.kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çerkezköy 23.10.2013 20:16:00 0
PTT’nin kuruluş yıldönümü etkinliklerle kutlandı
 KAYMAKAM KUBİLAY’I ZİYARET ETTİLER
Kuruluş yıldönümü dolayısıyla dün sabah saat 09.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret eden Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, PTT’nin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. PTT teşkilatının ülkedeki en eski teşkilatlardan biri olduğunu ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutlayarak, personele bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette PTT Şefi İbrahim Zorlu ve Baş Dağıtıcı Emel Yaşaettin de hazır bulundu.
 
AMACIMIZ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAK
Ali Arslan, ve PTT personelleri saat 09.30’da da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu. Çelenk programına katılan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri de PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutladı. Amaçlarının hizmet kalitesini artırmak olduğunu ifade eden Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, “Bu yönde gelen müdürlüğümüzün çalışmaları ve personel alımları var. Başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10