Çerkezköy’de 2 coşku bir arada

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. Yılı Çerkezköy’de etkinliklerle kutlanacak. İlçe Kutlama Komitesi, Çerkezköy’deki Cumhuriyet Bayramı kutlama programını açıkladı.

Çerkezköy 27.10.2013 11:42:00 0
 Çerkezköy’de 2 coşku bir arada
ÇELENK TÖRENİ BUGÜN
Kutlamalar kapsamında çelenk töreni 28 Ekim pazartesi günü saat 13.00’da düzenlenecek. İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çeleneklerin Atatürk Anıtı’na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk programı sona erecek.
 
 
 
 
 
KAYMAKAM KUBİLAY TEBRİKLERİ KABUL EDECEK
Yarın da saat 09.30’da Kaymakamlık makamında tebrikat töreni düzenlenecek. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.30’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının askeri birliklerin, öğrenciler ve halkın bayramını kutlamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak ay yıldızlı bayrağımız göndere çekilecek.
 
GEÇİT TÖRENİ İLE SON BULACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün de kurtuluşunun aynı güne gelmesi dolayısıyla günün anlam ve önemini içeren konuşmasının ardından program Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın konuşması ile devam edecek. Cumhuriyetin 90.yılı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından öğrenciler de şiirleri ile Cumhuriyeti anlatacak. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından kutlamalar geçit töreni ile son bulacak.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10