“Kapaklı’da bir ilk yaşanacak”

Kapaklı’da 2009 yerel seçimlerinde DSP’den belediye meclis üyeliğine seçilen ve sonra AK Parti’ye geçen İrfan Demir, AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklad?

Kapaklı 29.10.2013 21:15:00 0
 “Kapaklı’da bir ilk yaşanacak”
KAPAKLI İLK DEFA İLÇE OLARAKSEÇİMLERE GİRECEK
İrfan Demir’in aday adaylığı dolayısıyla dün akşam saat 18.00’da Beyaz Saray Düğün Salonu’nda program düzenlendi. Salona konfeti eşliğinde giren İrfan Demir, Kapkalı tarihinde bir ilk yaşanacağını belirterek “Kapaklı ilk defa ilçe olarak seçimlere girecek. Sizlerden aldığımız destekle Kapaklı’ya hizmet etmeye talip olduk. ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmettir’ anlayışıyla yola çıkıyoruz. Erdemli ve çalışkan ak kadrolarla yepyeni bir hizmet vizyonunu Kapaklı’da hayata geçirmek için bu yola baş koyduk” dedi.
 
 
HİZMETLERİ DAHA DA YÜKSELTMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM
Demir, ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da vatandaşlara hak ettiği hizmetleri çok daha yüksek düzeylere çıkarmak için belediye başkanlığına aday adayı olduğunu ifade ederek “Tepeden yönetim için değil, yerinden yönetim için; Bugünden yarını planlamak ve gerçekçi projelerle kaynakları en verimli şekilde kullanarak hizmet kalitesini sürekli yükseltmek için bu yola çıktık. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümüne kadar AK Parti iktidarının ‘Hedef 2023’ vizyonuna uygun bir Kapaklı’yı el birliği ile yeniden inşa edeceğiz. Bu yolda bilgi birikimim, tecrübem, enerjim ve çalışma heyecanımla Kapaklı’ya hizmet etmeye aday oldum” dedi.
 
KAPAKLI AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK
Yerel seçimlerin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilgi odağı olduğunu ifade eden İrfan Demir, daha çetin ve meşakkatli bir sınava gireceklerini ifade etti. Bu seçimin, ülke, AK Parti ve Kapaklı için büyük önem taşıdığını söyleyen Demir “Herkes AK Parti’nin ülke genelinde, Tekirdağ’da ve Kapaklı’daki performansını merak ediyor. İnanıyoruz ki bu seçim, Kapaklı’nın AK Belediyecilikle buluşacağı seçim olacaktır. Buna inancım tamdır” dedi. 
 
 
 
 
KAPAKLI SİZLERİN ESERİ OLACAK
Fatih Sultan Mehmet’in ‘Bir şehri imar etmek, halkın gönlünü almaktır’ sözü de anımsatan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir “AK Belediyeciliğin başarısı buradan geliyor. ‘Barış içinde demokratik yarış’ parolasıyla yola çıkıyoruz. Centilmence tavrımızı seçim sonuna kadar sürdüreceğiz. Ak Parti farkını ortaya koyacağız. Kapaklı’yı ve sorunlarını çok iyi biliyorum” dedi. Demir “Kapaklı’ya borcumuz var. Bu borcu hizmetlerimizle ödeyeceğiz. Gelecekte Kapaklı sizlerin eseri olacaktır” ifadesini kullandı. Aday adaylığı programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Partili belediye meclis üyeleri çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10