“En büyük çalışma ortağımız dernekler olacak”

Tekirdağ Roman Derneği Başkanı Süleyman Karatepe, Malkara Romanlar Derneği Başkanı Göksel Fil, Şarköy Romanlar Derneği Başkanı Mustafa Çelikdöven, Çorlu Romanlar Derneği Başkanı Burhan Kambur,

Tekirdağ 3.11.2013 14:19:00 0
 “En büyük çalışma ortağımız dernekler olacak”
PROJELER İÇİN DESTEK İSTEDİLER
Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan dernek başkanları hazırladıkları bazı projeleri başkan Dalgıç’a sunarak destek istedi. Tekirdağ’da Roman Derneklerinden ortak bir Federasyon kurulmasını ve Kentsel Dönüşümün yerinde yapılmasını isteyen dernek başkanları ayrıca  bundan sonra yapılacak pazaryerlerinin de Avrupa standartlarında yapılmasını talep etti.  Dernek Başkanları “İnşallah Büyükşehir Belediyesinde de çalışmayı çok istiyoruz” dedi.
 
 
 
 
KURS DA DÜZENLENECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dalgıç “Sizin verdiğiniz destek bizim için önemlidir. Romanların sorunlarını sizlerle beraber çözeceğiz. Bizlere en büyük yardımcı ve destek siz  olacaksınız. Şimdiye kadar olduğu gibi dernekler en büyük çalışma ortağımız olacak” dedi. Dalgıç, Roman vatandaşlar için meslek edindirme kursları da düzenleyeceklerini söyledi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10