“Kapaklı’da doğacak güneş, tüm Trakya’yı ısıtacak”

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bıyık’ın aday adaylığı programı dün saat 13.00’da Kapaklı Parti Binası’nda düzenlendi.

Kapaklı 3.11.2013 15:55:00 0
 “Kapaklı’da doğacak güneş, tüm Trakya’yı ısıtacak”
HASRETİNİ YÜREÐİMDE HİSSETTİM
Aday adaylığı açıklaması için AK Parti’nin iktidara geldiği gün olan 3 Kasım’ı seçen Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bıyık, doğup büyüdüğü Kapaklı’nın, uzak kaldığı zamanlarda memleket hasretini yüreğinde hissettiği bir yer olduğunu ifade ederek “Bir yandan ilçedeki gelişmeleri yakından takip etmeye, buradaki akrabalarım vasıtasıyla da destek vermeye gayret ettim” dedi.Kapaklı’nın sanayi ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinden göç alarak büyüdüğünü ifade eden Recep Bıyık, “Bugün Kapaklı’ya baktığımda Balkanları, İç Anadolu’yu, Karadeniz’i, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu görüyorum” dedi. Bıyık, etle tırnak gibi bütünleşmiş olan Kapaklı’nın, farklı coğrafyaların güzel atmosferini sunduğunu söyledi.
 
ÇAÐDAŞ BELEDİYECİLİÐİN PROJELERİNİ HAZIRLIYORUZ
İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Recep Bıyık, Kapaklı’nın ilçe olarak 6 kat daha büyüdüğünü ifade ederek “Beldeyken bile halkına yeteri kadar hizmet üretemeyen mevcut belediyecilik anlayışının, Kapaklı’nın büyüyen yapısına hizmet üretmesi mümkün değildir. Kapaklı seçmeninin 1 Nisan sabahı görevi, emin ellere teslim edeceğinden şüphem yok. İlçeyi didik didik inceliyoruz. Çağdaş ve sosyal belediyeciliğin projelerini hazırlıyoruz” dedi.
 
5 YIL DAHA KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Recep Bıyık, Kapaklı’nın birçok projeye ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, “Kapaklı halkı bunca zamanı hizmet bekleyerek kaybetti. Bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. İlçenin altyapıya eğitim ve sağlık yatırımlarına, kültür ve sanat merkezlerine, Bilgi Evleri’ne, tam teşekküllü hastaneye, spor merkezlerine ihtiyacı var. Öyle projeler hazırlıyoruz ki Kapaklı herkesin örnek göstereceği bir belediye ve kent olacak. İnsanlar burada yaşamaktan övünecek” dedi.
 
AYNI PROJELERİ BURADA DA HAYATA GEÇİRECEK BİRİKİMİM VAR
Küçükçekmece’yi varoş bir ilçe olmaktan çıkarıp İstanbul’un en büyük ve en modern ilçelerinden biri haline getiren ekibin içinde yer aldığını söyleyen Bıyık, aynı projeleri burada da hayata geçirebilecek bilgi birikimine sahip olduğunu belirtti.
 
İLÇEYİ YENİDEN İMAR EDECEÐİZ
Recep Bıyık, Kapaklı’da hizmet eksikliği nedeniyle yıldızların sönük kaldığını ifade ederek “Size söz veriyorum. 30 Mart 2014 sabahı Kapaklı’da doğacak güneş, bütün Trakya’yı ısıtacak. Bütün yıldızlar ışıl ışıl parlayacak. Kapaklı, AK Partili olacak ve bütün yüzler gülecek” dedi. Hiçbir ayrım gözetmeden, ilçeyi yeniden imar etmek için aday adayı olduğunu söyleyen Bıyık, “Kapaklı’yı ak belediyeciliğin Trakya’daki yıldızı modern bir kent yapmak için adayım” dedi. Recep Bıyık’ın konuşmasının ardından program sona erdi. Program sonrası katılımcılara tatlı ikram edilirken, ayrıca içinde AK Parti broşürlerinin ve Türk Kahvesi’nin bulunduğu hediye paketi dağıtıldı.  Programa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Partili Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER  

0282 726 91 91
0282 747 65 10