MHP’de başvurular 17 Kasım’a kadar yapılabilecek

Tekirdağ MHP İl Başkanlığı tarafından 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Süleymanpaşa ilçesi belediye başkan ve belediye meclisi üyeliklerine adaylıklar konusunu görüşmek ve büy?

Tekirdağ 4.11.2013 11:17:00 0
 MHP’de başvurular 17 Kasım’a kadar yapılabilecek
17 BAŞVURU YAPILDI
Tekirdağ MHP İl Başkanı Enes Kaplan ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili bu güne kadar 16 meclis üyesi 1 de Süleymanpaşa ilçe belediye başkan aday adaylığı müracaatı gerçekleşti” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTIRILACAK
MHP’nin önümüzdeki haftadan itibaren aday adaylığı için yoğun bir çalışma yapılacağı, Süleymanpaşa ve büyükşehir belediye başkan adaylığı yanında meclis üyelikleri adaylıklarına da yoğun katılım olmasının beklendiği kaydedildi.17 Kasım’a kadar adayların müracaatlarını yapabilecekleri, bu süre içinde diğer ilçe adaylarının da belirlenerek adaylık sürecinin kısa zamanda tamamlanacağı vurgulandı.
 
5 ADAY ADAYI BELİRLENDİ
Yapılan toplatıda Tekirdağ Büyükşehir başkan aday adalığına 5 aday adayı belirlendi. Yapılan toplantıya İl Başkanı Enes Kaplan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Milletvekili Adayları Kamil Günay, Hamdi Budak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Karaoğlu, Kamu-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, İl Eski Başkanı Yunus Meral, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türkocağı Başkanı Hasan Erge ve çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10