Çerkezköy’de Taekwondo heyecanı yaşandı

Sponsorluğunu Çerkezköy Belediyesi, organizatörlüğünü ise Güzel Spor Salonu İşletmecisi Fikri Güzel’in yaptığı, Trakya İller arası Taekwondo Şampiyonası-2, Çerkezköy Kapalı Spor salon

4.11.2013 17:24:00 0
 Çerkezköy’de Taekwondo heyecanı yaşandı
Çerkezköy Haber- 260 sporcusunun katıldığı Taekwondo şampiyonada dereceye girenlere ödülleri verildi.
 
SPORCULAR KIYASIYA YARIŞTI
Sponsorluğunu Çerkezköy Belediyesi, organizatörlüğünü ise Güzel Spor Salonu İşletmecisi Fikri Güzel’in yaptığı Trakya İller arası Taekwondo Şampiyonası-2, Çerkezköy Kapalı Spor salonunda yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan müsabakalar öğleden sonra saat 15.00 da tamamlandı. Çanakkale, Edirne, Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ illerinden 25 kulübün katıldığı müsabakalarda, 260 sporcu yarıştı. Minik, yıldız ve gençler kategorisinde yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcuların ödül törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları Habip Bilgin, Tuncay Yegin, Süleyman Ak ve Aynur Düzgünel katıldı.
 
BÜYÜK ORGANİZASYONLARA ADAYIZ
Ödül töreninde konuşan Çerkezköy Belediyesi Başkanı Ali Ertem, bu yıl ikincisi düzenlenen Trakya İller arası Taekwondo Şampiyonası-2 ye katılan sporcu, antröner ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Ertem, “Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sponsorluğunu belediyemizin, organizatörlüğü ise Güzel Spor Kulübünün yaptığı müsabakalar bizlere onur verdi. 250 sporcunun katılımı ile gerçekleşen bu organizasyon gelecekte çok daha büyük sportif faaliyetlere imza atacağımızın habercisidir. Hatta bu gün burada Federasyon yetkililerine ülke genelinde yapılacak olan bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağımızı bildiriyorum.” Diye konuştu.
 
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Tekvando sporunun, çok diğer sporlara oranla çok daha nezakette dayalı bir spor olduğunu sözlerine ekleyen Ertem, “Hiçbir müsabakada iki rakibin karşılaşma esnasında birbirlerini birkaç defa selamladığına şahit olamazsınız. Taekwondo sporunda bunun aksine sporcular birbirlerini birkaç kere selamlarlar. Gelecekte Trakya’nın yıldızı olmaya aday olan Çerkezköy bu sporu bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklemeye devam edecek. Katılan kulüp ve sporculara tekrar teşekkür ediyor, dereceye girenlere tebriklerini sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
260 SPORCU KATILDI
Ödül töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da Çerkezköy’de bu yıl ikincisi düzenlenen müsabakalara ev sahipliği yapmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. Kubilay, “Beş il ve yirmi beş kulüpten 260 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyona Çerkezköy’ün önemine işaret etmektedir. Büyük bir organizasyon olan şampiyonada emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu, gelecek yıllarda Çerkezköy’ün daha kapsamlı organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğinin belirgin işaretidir. Organizasyona en büyük katkıyı sağlayan Çerkezköy Belediyesine ve Güzel Spor Kulübü yetkililerine teşekkür ediyor, sporcularımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
MADALYALARI VERİLDİ
Konuşmalar sonrasında dereceye girenlere ödülleri verildi. 24 kiloda 10 kişinin yarıştığı minik erkekler müsabakasında Umut Başaran birinci, Başar Kırıcı ikinci ve Güzel Spor Kulübü sporcusu Emircan Başaran ise kategorisinde üçüncü oldu. Minik erkekler kategorisinde dereceye girenlere madalyaları Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu tarafından verildi. 24 kilo yıldızlar kategorisinde birinci olan Güzel Spor Kulübü sporcusu Güldemir Selda Özdemir, ikinci Helin Akçay ve üçüncü olan Selin Zeynep Böcek’e madalyaları Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi. Gençlerde birinci olan Emre Ülkü, Mustafa Kubilay Ergül ve Ayberk Yılmaz’a madalyaları Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından verildi.
 
KATILIMCILARA ŞİLT TAKDİM EDİLDİ
Madalya töreni sonrasında Çerkezköy Güzel Spor kulübü işletmecisi Fikri Güzel tarafından, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Tekirdağ Taekwondo İl Temsilcisi Ertan Dinç ve Çerkezköy İşkur Müdürü Reşit Mısır’a şilt takdim edildi.
 
GÜZEL SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU
Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “ 25 kulübün katıldığı organizasyonda turnuvayı birinci olarak tamamladık. Turnuvada Çanakkale Anafartalar Spor Kulübü ikinci, Kırklareli Gençlik Spor Kulübü üçüncü ve İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü ise dördüncü oldu. Sporcularımızı üstün başarılarından dolayı kulübümüz olarak kutluyorum” dedi.
 
PROTOKOLE TEŞEKKÜR ETTİ
Güzel “ Ayrıca turnuvada 24 kiloda Güldenur Selda Özdemir, 30 kilogramda Meryem Akgün, 44 kilogramda Merve Kepenek birinci, 33 kilogramda Kübra Kepenek, 27 kilogramda Selanur Kepenek ikinci  27 kilogramda  Ömer Faruk Erbek, 24 kilogramda Emincan Bakarak, 27 kilogramda ise Gülsüm Ügel üçüncü oldu. Bu turnuvada desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, bizleri bu önemli turnuvada bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve tüm protokol üyelerine çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.
 
Haber/Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10