“Başarılı iş kadınları, girişimci adaylarına model olmalı”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu önceki gün saat 15.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Çerkezköy 5.11.2013 17:45:00 0
“Başarılı iş kadınları, girişimci adaylarına model olmalı”
 KOZUVA VE YÖNETİM KURULU KARŞILADI
Kadın girişimciler odada ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Beste Emre Güngör, ÇTSO’ya hayırlı olsun dileklerini sundu.
 
KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İSTİYORUZ
Ziyaret amaçlarının hem yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunmak hem de Kadın Girişimciler olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve bölgeye ne gibi faydalar sağlayabiliriz sorusunun cevabını bulmak olduğunu söyleyen Güngör “Bunun için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla odanızı ziyaret etmek istedik” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
İŞ HAYATINDA DAHA AKTİF YER ALMALILAR
Kozuva, kadın girişimcileri iş hayatında daha da aktif olarak görmek istediklerini ifade ederek “Sizler gibi başarılı iş kadınları, girişimci adayı kadınlarımıza model olmalıdır. Ayrıca Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kurulunuzla işbirliği yaparak, imkânlarımız dâhilinde elimizden gelen desteği vermek isteriz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10