Gıda Kontrolör Eğitim Kursu başladı

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüklerinden teknik ve sağlık sınıfına mensup 39 personelin katılımı ile Gıda Kontrolör Eğitim Prog

Tekirdağ 5.11.2013 18:11:00 0
Gıda Kontrolör Eğitim Kursu başladı
 14 KASIM’DA SONA ERECEK
Eğitim Programı süresince Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü desteğinde Tekirdağ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü uzman personeli tarafından Türk Gıda Mevzuatı ağırlıklı olmak üzere teknik konularda örgün ve görsel eğitim verilecek. Kurs süresince gıda teknolojisi konularında Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden akademik personel tarafından da eğitimler verilecek.
 
GÜVENİLİR GIDANIN ÖNEMİ
Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cevdet Soyak, programın açılışında yaptığı konuşmada dünden bugüne gıda mevzuatı ve değişiklikleri ile güvenilir gıdanın halka arzı konularında bakanlığın ve gıda kontrol görevlilerinin önemi hakkında bilgiler verdi. İl Müdür Yardımcısı Bilal Emül ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil Yaman tarafından kursiyerlere eğitim verilmeye başlandı.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10