Aday adayları Vezirköprülülerden destek istedi

AK Parti Çerkezköy Yönetimi ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları önceki akşam saat 19.00’da Vezirköprülüler Derneği’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 6.11.2013 14:59:00 0
Aday adayları Vezirköprülülerden destek istedi
TÜM ADAY ADAYLARI KATILDI
Geçtiğimiz kış dernek ve kahvehane ziyaretlerini sürdürdüklerini anımsatan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Yazın ziyaretlerimizi esnafla sınırlandırdık. Tekrar kışa dönmemiz nedeniyle dernek ve kahvehane ziyaretlerimize daha sıklıkla devam edeceğiz. Burada 10 belediye başkan aday adayımız bulunuyor” dedi.
 
TÜRBAN MESELESİNİ AK PARTİ ÇÖZDÜ
Demirbağ, AK Parti’nin iktidara geldikten sonra ülkede köklü değişiklikler yaptığını ifade ederek “AK Parti iktidar olduktan sonra 6 bin kilometre olan bölünmüş yola 16 bin kilometre daha ilave edildi. Hastane ve ilaç kuyrukları ortadan kaldırıldı. Demokratikleşme ve insan hakları konusunda yapılan değişiklikler küçümsenmeyecek nitelikte. Hiç kimsenin cesaret edemediği türban meselesini AK Parti hükümeti çözdü. Merve Kavakçı’nın meclisten çıkarılması unutulur gibi değil. Önemli olan Başbakanın dik duruşunun geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de desteklenmesidir” şeklinde konuştu. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin de önemli olanın AK Parti’nin seçimleri kazanması olduğunu ve 31 Mart’ta, AK Parti bayrağını yenileyerek yeniden Çerkezköy’e dikeceklerini belirterek “Sadece Çerkezköy Belediye Başkanlığını kazanmak, partimiz bakımından bir başarı olarak değerlendirilmemelidir. Çerkezköy Belediye Başkanlığı ile birlikte büyük şehir belediye başkanlığını da Başbakan’ımıza sunmak için çalışmalıyız” dedi.
 
TRAKYA’NIN PARLAYAN YILDIZI YAPACAK
2014 seçimleri için de aday adaylığını açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de ziyarette yaptığı konuşmada, her zaman Vezirköprülülerle güzel ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek bu seçimde de eskiden beri süregelen birlikteliğin sandığa yansımasını istedi. Vezirköprülülerin yüzde 95’inin AK Partili olduğunu ileri süren Ertem, “Vezirköprülüleri spekülatif bir faaliyet içerisinde göremezsiniz. On yıldır Çerkezköy Halkına hizmet etmekteyim. Bir beş yıl daha aynı göreve talibim. Bunun için siz değerli Vezirköprülülerin desteklerini bekliyorum. Bu görevi ustalık dönemim adına istiyorum. Bu, ferdi bir çalışma olarak değerlendirilmemeli. Kim aday olursa olsun o ismin altında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunacak. Sizlerin bu aday adayının arkasında durmanız, Çerkezköy’ü Trakya’nın parlayan yıldız yapacaktır" dedi.
 
HERKES BU MÜCADELEDE YER ALMAKLA YÜKÜMLÜ
AK Parti’ye inanan ve Recep Tayyip Erdoğan’ı seven herkesin, bu mücadelenin içinde yer almakla yükümlü olduğunu ifade eden Ali Ertem “Muhalefetin, Gezi Parkı olaylarında, beş ağacı bahane ederek neler yaptıklarını gördük. Bunlara fırsat vermemeliyiz. Bunu sağlamak için herkes elinden geleni yapmak zorundadır.  AKP yi yok etmek adına en büyük hırsızlıkları yapan kişiler, partilere kabul ediliyorlar. Bunlar büyük hesaplar sonucunda yapılıyor.  Oylarımızı SP ve BBP ye vererek zay etmemeliyiz. Vatanını, Milletini seven herkes, AKP bayrağı altında toplanmalıdır” dedi.
 
5 YIL DAHA İSTİYORUM
Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da, “Bir ay sonra on aday adayı içinden bir kişi adayımız olarak halkımızla kucaklaşacak. Beş yıl boyunca Kızılpınar Halkının hizmetinde oldum. Sizlerden bir beş yıl daha istiyorum. Bu kez Çerkezköy’de aynı göreve talibim. Hizmetlerin devamı bakımından, AK Parti etrafında kenetlenmek zorundayız” dedi.
 
YETERLİ SEVİYEDE HİZMET VEREMEDİ
Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel de Ali Ertem’in iyi bir başkan olmasına rağmen yeterli seviyede hizmet veremediğini ifade ederek “Almanya’da yaşadığım uzun yıllar zarfında ne elektrik, nede su kesintilerine rastlamadım. Türkiye’ye döndüğümde, İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da aynı strateji ile halka hizmet ettiğini, bu vesile ile suların kesilmediğini gördüm. Recep Tayyip Erdoğan bu ve buna benzer birçok özelliği nedeni ile Türkiye’nin bir değeridir. O bir Dünya lideridir” dedi.  
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10