“Projelerle ilçeye kimlik kazandıracağız”

Kapaklı Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde engelli standartlarına uygun kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 7.11.2013 15:06:00 0
“Projelerle ilçeye kimlik kazandıracağız”
 ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra İsmetpaşa Mahallesi Ana Caddesi olan Levent Caddesi ve caddeye bağlı sokaklarda asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Mandalı çalışmaların 25.Sokak, 46.Sokak, 48.Sokak, 50.Sokak ve 62.Sokak’ta tamamlandığını ifade etti.
 
ASFALT ÇALIŞMALARI DA BAŞLAYACAK
Engellilerin kullanımına uygun kaldırım çalışmalarının 43.Sokak, 45.Sokak, 47.Sokak, 49.Sokak ve İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi’nde devam ettiğini söyleyen Başkan İrfan Mandalı “Kaldırım yenileme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Levent Caddesi başta olmak üzere İsmetpaşa Mahallemizdeki sokaklarımızda asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacağız” dedi.
 
İŞİMİZ HİZMET OLMAYA DEVAM EDECEK
Mandalı, Kapaklı halkını modern, çağdaş ve standartları yüksek bir ilçede yaşatmak için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek “Hayata geçireceğimiz projeler ve hizmetlerimiz halkımızın mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi güzel İlçemize bir kimlik kazandırmak adına olacak. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, halkımızdan aldığımız destekle,  işimiz  hizmet olmaya devam edecek” dedi. Vatandaşlarla el ele vererek Kapaklı’yı hak ettiği noktalara taşıyacaklarını söyleyen Mandalı “Eğitim, bilişim-teknoloji, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda ilçemizi layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek için sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER  
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10