Ekşioğlu da aday adaylığını açıkladı

AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları 1 Kasım’da sona ererken, meclis üyesi aday adaylığı başvuruları ise devam ediyor. Dün de Abdulbaki Ekşioğlu Çerkezköy Belediye Meclis Ü

Çerkezköy 7.11.2013 15:33:00 0
Ekşioğlu da aday adaylığını açıkladı
 BU SEÇİMLER GELECEÐİMİZE YÖN VERECEK
Abdulbaki Ekşioğlu için dün saat 13.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, seçimlerin Çerkezköy’e özgü bir yarış olarak değerlendirilmesinin yanlış olduğunu ifade etti. Demirbağ “Bizim Başbakanımız, Dünya’da ezilen, sömürülen ve mazlum insanların haklarını savunan bir Dünya lideridir. Geleceğimize yön vereceğimizden, bu seçimler önemlidir” dedi.
 
HİZMET İÇİN BU YOLA ÇIKTIM
Meclis üyesi aday adaylığı başvurularının devam ettiğini söyleyen Demirbağ “Ancak, Allah Nasip ederse seçilebilecekler. Temennimiz seçilmeleri ve halkımıza hizmet etmeleridir” diye konuştu. AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıklayan Abdulbaki Ekşioğlu da Çerkezköy halkına hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını ifade etti. Erzurumda doğduğunu, fakat uzun yıllardır Çerkezköy’de yaşadığını ifade eden Ekşioğlu “Gönül verdiğim partide belediye meclis üyesi olarak görev almak istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Ekşioğlu başvuru dosyasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10