Zeytinyağı fabrikasını ziyaret etti

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, S.S. Eriklice Köyü Sulama Kooperatifi Zeytinyağı Fabrikası’nı ziyaret etti. Kaymakam Güney, burada S.S. Eriklice Köyü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı aynı zamanda

Şarköy 8.11.2013 16:48:00 0
 Zeytinyağı fabrikasını ziyaret etti
İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR
Gezen, tesisin Gıda Tarım  ve Hayvancılık Bakanlığının Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı  kapsamında yapıldığını, tesisin vatandaşların ihtiyaçlarını  büyük ölçüde karşıladığını  hatta civar ilçelerden de zeytin üreticilerinin yağ elde etmek için Eriklice Köyüne geldiğini ifade etti. Bu yıl zeytin sineğinden  dolayı üretimde sıkıntılı bir dönem yaşandığını  belirten Gezen, genel  olarak vatandaşların  verilen  hizmetlerden memnun olduğunu söyledi.
 
 
 
 
 
ÇALIŞANLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney de ilçede böyle bir tesisin olmasının üreticiler açısından son derece önemli  olduğunu, Eriklice Su Ürünleri Kooperatifinin düzgün işlediğini, bundan sonra katma değeri yüksek ürünler imal etmeleri gerektiğini ve bunu başardıkları takdirde  kooperatifin çok daha iyi yerlere geleceğini belirtti.  Güney, daha sonra zeytin üreticileriyle ve kooperatif çalışanlarıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10