Kadroya geçen sözleşmeli personel yemin etti

Tekirdağ İl Özel İdaresi’nde sözleşmeli personel olarak çalışırken 6495 Sayılı Kanun’un 9. Maddesi ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na eklenen geçici 41. Maddesi hükmü gereğince a

Tekirdağ 12.11.2013 13:02:00 0
 Kadroya geçen sözleşmeli personel yemin etti
25 PERSONEL KADROYA GEÇTİ
İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yemin töreninde konuşan İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasan Yılmaz, asil memurluğa atanan personele hayırlı olsun temennisinde bulundu. Memuriyette en önemli unsurun iş ahlakı olduğunu belirten Yılmaz “Birazdan edeceğiniz yemini sadece bir metin olarak, rutin bir olay gibi algılamayınız. Bilmelisiniz ki çalışma hayatında sahip olunması gereken en önemli şey iş ahlakıdır. İş ahlakı unutulmaması gereken bir unsurdur. Çalışma hayatı uzun bir süreç, bu süreçte rahat edebilmeniz ve saygı görebilmeniz için iş ahlakı kavramını içinize sindirmeniz, çevrenizdekilere de bunu anlatmanız gerekir. Ayrıca her türlü varlığı ve zenginliği ile bizi besleyen yurdumuza bağlı olmanız, onu sevmeniz ve sahip çıkmanız gerekir” dedi.
 
YEMİN ETTİLER
Daha sonra “Asli Devlet Memurluğuna Atananların Devlet Memurları Yemin Merasimi Yönetmeliği” gereğince ellerini bayrak üzerine koyarak yemin eden personel törenin ardından yemin belgelerini imzalayarak memuriyete ilk adımlarını attılar.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10