Aday adaylarından Tekirdağ TSO’ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı aday adayları ve parti yetkilileri Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tekirdağ 22.11.2013 16:19:00 0
 Aday adaylarından Tekirdağ TSO’ya ziyaret
TSO’YU ZİYARET ETTİLER
Gerçekleşen ziyarette, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Muzaffer Destereci, Galip Öge, Göksel Karaevli ve Genel Sekreter İrfan Ekici hazır bulundu. Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ak Parti yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
AMACIMIZ ÜYELERİMİZE FAYDALI PROJELER GELİŞTİRMEK
Tekirdağ TSO hakkında bilgiler veren Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Kurumumuz 1925 yılından bu yana üyelerimize hizmet için var gücüyle çalışmaya projeler üretmeye devam ediyor. Öncelikli amacımız üyelerimizin gelişimine fayda sağlayacak projeler geliştirmek ve Tekirdağ’ımızın gelişimine katkı sağlayacak adımlar atmak. 5500 civarında üyemiz bulunuyor, aynı zamanda 9 Yönetim Kurulu Üyemiz ve Meclisimiz de 37 kişiden oluşuyor. Ziyaretiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Büyükşehir ve Süleymanpaşa Başkan aday adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar diliyor, seçim sürecinin Tekirdağ’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
10 GÜN İÇİNDE BELİRLENECEK
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca adaylık belirlenme sürecine dair bilgiler verdi. Başkan Tunca, önümüzdeki 10 gün içinde Büyükşehir ve Süleymanpaşa adaylarının belirleneceğini dile getirdi. Toplantı, Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte markakent olma yönünde yürütülen çalışmalar, şehrin dinamitleri, Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın 3.büyük limanına sahip olması ve daha birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10