AK Partililerden Öğretmenler Günü ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi dün Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy, veliköy ve Kızılpınar’da eğitim öğretim veren bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kas?

Çerkezköy 22.11.2013 16:31:00 0
 AK Partililerden Öğretmenler Günü ziyareti
İLK ZİYARET İMAM HATİP ORTAOKULU’NA
İlk ziyareti İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’a yapmayı planlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve partililer, Demirbağ’ın veliköy’de başka bir progeramda olması dolayısıyla ilk olarak Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğretmenler Odasında öğretmenlerle bir araya gelen partililer, öğretmenlere kırmızı karanfil vererek onların gününü kutladı.
 
 
 
 
 
ANAOKULLARINI DA ZİYARET ETTİLER
Alaettin Demirbağ ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri, İmam Hatip Ortaokulu’nun ardından Cansen Gürsoy Şen Anaokulu’nu ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerin gününü kutlayan AK Partililer minik öğrencilerle de sohbet etti. Bu yıl eğitim öğretime açılan Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulu’nu da ziyaret eden Demirbağ ve beraberindekiler okul müdürü Hülya Altuntaş tarafından karşılandı.
 
BELDELERİ DE ZİYARET ETTİLER
Öğretmenlerin gününü kutlayan AK Partililer, okulla ilgili Altuntaş’tan bilgiler aldı. 3-4-5 yaş grubunda 60 öğrencilerinin olduğunu ifade eden Altuntaş “Özel eğitim sınıfımızda da bir engelli öğrencimiz eğitim görüyor. Bir öğrencimiz olmasına rağmen o sınıfımızı da açık tutuyoruz. Bir insanı bile kazanmak bizim için çok önemli” dedi. Demirbağ, okulu eksikleri olup olmadığı konusunda da okul müdürü Hülya Altuntaş’tan bilgi aldı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Veliköy Belediyesi Ortaokulu ve Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nu da ziyaret ederek öğretmenlere karanfil verip onların günü kutladı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10