Yegin, seçim sürecini değerlendirdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, basın mensupları ile yemekte bir araya geldi. Trakyum Restaurant’ta düzenlenen yemekte konuşan Yegin, Çerkezköy halkının değişimden yana eğilim

Çerkezköy 24.11.2013 09:47:00 0
 Yegin, seçim sürecini değerlendirdi
YETERİNCE KENDİMİ TANITTIM
Başka bir ekibin de apartmanlara yönelik ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Yegin “İki koldan yaptığımız çalışmalar umarım hayırlara vesile olur. Yeterince kendimi tanıttığımı zannediyorum. Benim bu çalışmam temayül yoklamalarına yönelik bir çalışma oldu. Temayül yoklamalarında kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe etkili olacağından bu alanlarda da gerekli çalışmaları yeterince yaptığıma inanıyorum” dedi.
 
ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE
Yegin, parti genel merkezi tarafından yapılan anket çalışmalarında seçmene kendini tanıtmak amacıyla 35 bin adet broşür ve kartvizit dağıttığını ifade etti. Genel Merkez tarafından yapılan anket çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Yegin “Yakın bir süre sonra Genel Başkanımızın önüne anket sonuçları konulacak. Değerlendirmeler sonucunda en hayırlı hizmetlere imza atacak kişinin Çerkezköy Belediye Başkanlığını üstlenmesi en büyük temennimizdir. Ben dahil başkan olduktan sonra bozulacaksam, Allah bana başkanlığı nasip etmesin” dedi. Yegin, 31 Mart sabahı yeni başkanla uyanacaklarını söyledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10