Mavi masa ile hizmet kapıda başlıyor

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların istek şikayet ve önerilerinin daha çabuk çözümü için oluşturduğu mavi masa ile, hizmeti kapıya götürüyor.

Kapaklı 25.11.2013 12:49:00 0
 Mavi masa ile hizmet kapıda başlıyor
VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLİYOR
Hayata geçirilen mavi masa birimi ile Kapaklı Belediyesi'nde hizmet kapıda başlıyor. Vatandaşların belediyeden talebini tarih saat ve hizmet numarası ile kayıt altına alan görevliler, talep sahibini ilgili birime yönlendiriyor. Tüm birimler ile koordinasyon halinde çalışan mavi masa  bölümü vatandaşın işlemi sonuçlandığında ise vatandaşı arayarak,e-posta yada sms ile bilgilendiriyor.
 
KISA SÜREDE BENİMSENDİ
Mavi masa birimi çalışanları, yaptıkları çalışmaları içeren raporlarını belirli aralıklarla Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya günlük raporlar halinde sunuyor. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, mavi masa uygulamasının vatandaş tarafından kısa sürede benimsendiğini söyledi.
 
HİÇBİR TALEP SONUÇSUZ KALMIYOR
Vatandaşlar belediyenin kapısından içeri girdiği andan, çıkana kadar onlarla bizzat ilgilenen mavi masa görevlilerinin, gün içinde gelen tüm talepleri kayıt altına aldığını söyleyen Mandalı “Bu yolla hiçbir iş talep sonuçsuz kalmıyor, vatandaşın ne işi olursa olsun, mavi masa ya danışmaya devam etsinler. Orada vatandaşların talepleri ile ilgili tüm bilgiler alınıyor. Bir hizmet numarası ile anında sorunu çözecek birime yönlendiriliyor. Tüm bilgiler günlük raporlanıyor, bu raporlarla da çalışmaları takip etmemiz mümkün oluyor. İş yoğunluğumuz nedeni ile her vatandaşla tek tek ilgilenmem olanaksızken, günlük olarak hazırlanan raporlar yoluyla vatandaşlarımızın sorunlarını hızla takip edip, onlarla birebir iletişim halinde olmamı sağlıyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman halkımızın yanındayız” dedi. Mandalı “Zamanım elverdiği sürece vatandaşlarımız ile telefon görüşmeleri yapmamı sağlayan sistemden, bende Kapaklıda yaşayanlar da çok memnunlar” diye konuştu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10