Başkanlar Konseyi Batman’da yapıldı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 43.’üncü Başkanlar Konseyi Toplantısı Batman’da yapıldı. Toplantıya Federasyon üyesi Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun da katıldı.

Çorlu 26.11.2013 11:37:00 0
 Başkanlar Konseyi Batman’da yapıldı
43. BAŞKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI YAPILDI
Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Başkanvekili Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Genel Sekreter Melih Ak yönetim kurulu üyeleri ve federasyona üye dernek başkanları katıldı.
 
BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Toplantıda konuşan Batman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arif Arslan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetimini ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen dernek başkanlarını Batman’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “Toplantımızın güzel geçmesini diliyorum” dedi. TGF Genel Başkanı Atilla Sertel ise, Batman’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak bizler büyük bir aileyiz. Bu büyük aile her zaman bir birine olan bağlılığıyla her geçen gün güçlenerek büyümektedir. Birileri her ne kadar bizim büyümemizden rahatsız olsalar da bizlerin birbirimize olan bağımlılığını unutuyorlar. Ancak şunu unutmasınlar ki Türkiye Gazeteciler Federasyonun yaptığı çalışmalar ortadadır. Onlar da şunu unutmasın ki bizleri yıldıramayacaklar” dedi. Daha sonra ise dernek başkanları ise söz alarak gündem ile ilgili olarak görüşlerini belirttiler.
 
BÖLGE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİLER
Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti tarafından gerçekleştirilen SODES Projesi Batman Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Buradaki törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, Federasyon yönetimi ve dernek başkanları katıldı. Burada TGF Genel Başkanı Atilla Sertel gazetecilere desteklerinden dolayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e, BGC Başkanı Arif Arslan da projelerine verdiği destekten ötürü Vali Yılmaz Arslan’a plaket takdim etti. Kültür ve Turizm Müdürvekili İhsan Aslanlı da TGF Genel Başkanı Sertel’e, Batman hatırası olarak Hasankeyf figürlü porselen hediye etti. Daha sonra gece Batman Valisi Yılmaz Aslan’ın verdiği akşam bölge basın mensupları ve TGF üyeleri bir araya geldi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10