Aziz Yıldırım 8 Aralık’ta Çerkezköy’e geliyor

3 Kasım’da yapılan seçimde Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına seçilen Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker basın mensupları ile bir araya geldi. Fenerbahçe

29.11.2013 12:02:00 0
 Aziz Yıldırım 8 Aralık’ta Çerkezköy’e geliyor
Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Türker yaptığı açıklamada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın
 
Çerkezköy’e geleceğini ifade etti.
Yapılan olağanüstü genel kurulun ardından 3 Kasım’da Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına seçildiğini belirten Başkan Ahmet Türker “ Yeni yönetimde eski arkadaşlarımızda bulunuyor. Kendileri de beni teveccüh gösterip başkan olmamı istediler. Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği 1998 yılında kurulan ve 15 yıllık dernektir. Kısaca sürekliliği olan bir dernektir. Trakya’da en uzun süre ayakta duran ve tabela derneği olmayan bir derneğiz.  Arkadaşlar bir kan değişikliği olsun dediler. Bizi uygun gördüler. Bizde seçildik. Dernekler aslında kulüp ile taraftar arasında aracılık yapması açısından pek çok rol üstelenebilir” dedi.
 
“HAREKET GETİRMEK İSTEDİK”
Derneklerin kulüpler için çok önemli olduğunu ifade eden Türker “ Dernekler taraftarın direkt ulaşma aracıdır. Dernek olarak bilet almada, kombine almada, lisanslı ürünlerin ulaşmasında, taraftar kartında yardımcı oluyoruz.  Tabi ki taraftarın da derneğe sahip çıkması gerekiyor. Bizde bir hareket getirelim, taraftarı hem derneğe kulübe yakınlaştırmak istedik” diye konuştu.
 
“AZİZ BAŞKAN GELİYOR”
15 yıllık dernek olmalarına rağmen lokalin resmi açılışını yapılmadığını kaydeden Türker “ Bizde lokalin açılışı için Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım’ı davet ettik. Kendisi de 8 Aralık’ta Çerkezköy’e gelerek lokalimizin resmi açılışını gerçekleştirecek. Ayrıca o gün Güneşler Otel’de de bir yemek organizasyonu planlıyoruz. Fenerbahçe’nin büyük başkanını Çerkezköy’e yakışan bir şekilde karşılamak ve ağırlamak istiyoruz” dedi.
 
“ PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Yeni seçilen başkan olarak, derneğin bugünlere gelmesinde yardımcı olan, bu uğurda çalışan eski başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasına devam eden Türker “ Taraftarların derneklere sahip çıkmalarını, üye olmaları, kulüplerine destek olmalarını istiyoruz. Başkan Aziz Yıldırım’ın Çerkezköy’e gelmesinin çok ses getireceğini düşünüyorum. Yeni kongreden çıkmış bir başkanın burada kamuoyuna da mesajları olacaktır. Biz dernek olarak böyle aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. Kulübün yöneticilerinden, futbolculardan, spor basının duayen isimlerini Çerkezköy’e davet ederek zaman zaman programlar yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10