353. kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi

Tekirdağ 8. Mekanize Tugay Komutanlığında askerlik görevini yerine getiren 353. Kısa dönem erler Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törenle yemin ettiler.

Tekirdağ 29.11.2013 15:46:00 0
 353. kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi
 DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik’in yanısıra 8. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar ile Namık Kemal üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen erlerin ailelerinin katıldığı yemin töreninde duygulu anlar yaşandı.
 
YÜREKTEN BAĞLILIĞIN GÖSTERGESİDİR
Erler adına açılış konuşmasını Gurur Gündüz yaparken  ailelere konuşan Tugay komutanı Halil Erkek “Evlatlarınız bize emanettir. Gönderdiğinizden daha eğitimli ve sağlıklı olarak sizlere geri döneceklerdir. Yemin askerlik mesleğine yürekten bağlılığın göstergesidir” dedi. Birliğe ilk gelen Meriç Özpazarcık yaş kütüğüne dönem plaketini çakarken disiplin birincisi Hasan Taşçı, eğitim birincisi Kemal Borandağ, atış birincisi Selim İnözü ve birliğe ilk katılan Meriç Özpazarcık’a başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10