Alkollü sürücü Kazak Gölü’ne uçtu

Bir süre önce acemi bir şoförün aracının uçtuğu Kazak Gölü’nde önceki gün de benzer bir olay yaşandı. 59 VA 774 plakalı aracı ile seyir halinde olan Z. G. bir anlık dikkatsizlik sonucu aracın k

Kapaklı 1.12.2013 11:52:00 0
 Alkollü sürücü Kazak Gölü’ne uçtu
ARAÇ GÖLE UÇTU
Olay önceki gün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. 1.05 promil alkollü olduğu öğrenilen Z.G. Kazak Gölü Mevkii’nde kullandığı 59 VA774 plakalı aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç Kazak Gölü’ne uçtu. Kazanın ardından araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücü, polis tarafından önce sağlık kontrolü için hastaneye, ardından da polis merkezine götürüldü.
 
UZUN SÜREN ÇALIŞMA SONUCU KURTARILDI
Olay yerine gelen Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı dalış ekibinde yer alan Selçuk Çağlı’nın suya girerek araca halat bağlamasının ardından araç çalışmalar sonucunda gölden çıkarıldı. Aracın içinde bir okul çantası ve içki kutuları çıktı.
 
MANDALI DA ÇALIŞMALARI İZLEDİ
Olay yerine gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da aracı kurtarma çalışmalarını izledi. Olayı gören vatandaşlar da meraklı gözlerle aracı kurtarma çalışmalarını izledi. Belediye İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kurulan 6 kişilik dalgıç ekibinin geçtiğimiz yıl 1 yıldız eğitimini, bu yıl da 2 yıldız eğitimini tamamladığını belirten Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürü Soydan Bakaç,  kurtarma çalışmalarında önemli rol oynayan dalgıç ekiplerinin profesyonel hale geldiğini belirtti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10