Asbaş güven tazeledi

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün dernek binasında yapıldı.

Çerkezköy 1.12.2013 15:16:00 0
 Asbaş güven tazeledi
SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİDİLDİ
Önceki gün saat 19.00’da yapılan kongrede seçimlere mevcut başkan Hakan Asbaş’ın tek listesi ile gidildi. Açılış, yoklama, kongre divanın oluşturulması, İstiklal Marşı’nın okunması, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası, gelir-gider hesap raporlarının okunması ve ibrası, yönetim kurulunun ve denetim kurulunun ibrası, tüzüğün 10. Maddesinin değiştirlmesi, yeni yönetim kurulu denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi, Marifed’e delege seçimi, dilek ve temennilerden oluşan 10 maddelik gündem sırasıyla değerlendirmeye tabi tutuldu. Kongrede divana Abdül Gani Yüce başkanlık etti. Kongrede gelir gider hesap raporları okunduktan sonra oybirliği ile karara bağlandı.
 
ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Hakan Asbaş başkanlığındaki listede Umut Danış, İsmail Sözüer, İsmail Tezcan, Tüncay Yeğin, Mustafa Balıkçı, Arif Yaman, Mehmet Sait Tabala, Tunç Doğan, Abdül Gani Yüce, Seçkin Sezen, Yılmaz Yavuz, Süleyman Kozuva, Mesut İşlek, Doğan Hasan, Mesut Demirel, Süleyman Ak ve Hatice Kaçar Sezen yer aldı. Seçimin ardından konuşma yapan Hakan Asbaş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarına da özverili şekilde devam edeceklerini ifade ederek “Dünyanın 17. büyük ekonomisine sahip Tütrkiye’yi daha da ileriye taşıyarak üzerinde yaşadığımız Dünya’yı ekonomik, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek için gösterdiğimiz çabayı artırarak sürdüreceğiz” dedi.
 
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
ÇESİAD Eğitim Danışmanı Ömer Karabağ da, özverili çalışmalar yaparak Çesiad’ın çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek “Yeni seçilen yönetimle hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Eğitim koordinatörü olarak Türkiye Cumhuriyeti üzerinde demokratik haklara, seçme ve seçilme haklarına sahibiz. Dersineler olarak verdiğimiz hizmet alanında serbest kalmayı temenni ettik. Bu hiç bir zaman olmadı ve olmayacak gibi. Biz her zaman bir arada olduk. Yine de beraber olacağız. Hiç kimseyi rencide edecek cümleler kullanmadık. Bundan sonra da kullanmayacağız” dedi. Demokrasi çerçevesinde haklarını korumaya çalıştıklarını ifade eden Karabağ, “Bu ülke daha güzel günler görecek. Hep beraber düşlediğimiz güzellikleri yaşayacağız” diye konuştu. Kongre sonunda başkan Hakan Asbaş, eski genel sekreter Engin Parlak’a tablo hediye etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10