Kapaklı Belediyesi’nden Makedonya gezisi

Aralarında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na üye işadamlarının da bulunduğu 30 kişilik heyet, Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen gezi kapsamında Makedonya’ya gitti.

Kapaklı 1.12.2013 15:40:00 0
 Kapaklı Belediyesi’nden Makedonya gezisi
Kapaklı Belediyesi kardeş Debre Belediyesi’ni ziyareti için Makedonya gezisi organize etti.
 
30 KİŞİ KATILDI
Aralarında Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası üyesi iş adamları,  Kapaklı Çok Programlı Lisesi Öğretmenleri ve belediye çalışanlarının yer aldığı otuz kişilik grup önceki gün saat 23.50’de, Kapaklı Belediyesi önünden hareket etti. Er-As Trawel Turizm şirketiyle yola çıkan gurup 4 Aralık tarihinde Makedonya’dan ayrılacak.
 
GEZİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Heyeti Makedonya’ya uğurlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yolculuğa katılanlara gezi hakkında bilgiler vererek “Atatürk’ün okuduğu liseyi de gezinizde ziyaret etme imkânınız olacak. Makedonya’nın her karışında Osmanlı’nın kokusunu almak mümkün. Kalacağınız otel kaplıcalarıyla ünlü.  Yolculuğunuz sadece belediye çalışmalarıyla alakalı değil. Heyetin içerisinde 15 iş adamımızda bulunuyor. Ticaret konusunda iki ilçe arasında neler yapılabileceği konusunda iş adamlarımızın izlenimleri olacaktır” dedi. Mandalı, bu geziden ÇTSO üye iş adamlarının fazlasıyla faydalanacağını düşündüğünü belirtti.
 
MANDALI DA KATILACAK
Mandalı, geziye katılan grubun, Atatürk’ün babasının evini de ziyaret edeceğini belirterek “Selanik, hem Makedonya hem de Yunanistan’ın eşit şekilde var olduğu bir şehirdir. Orada bulunan Atatürk’ün babasının evi Başbakanımız tarafından restero edilmiştir. Debre Belediyesi ile bizim belediyemiz arasındaki kardeşlik protokolü aynı şekilde bizim Çok Programlı Lisemizle Debre Zdravko Cockovski Lisesi arasında da mevcut.  Bu gezinize ben de iki gün gecikmeli olarak katılacağım” dedi.
 
DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Ticari kardeşliği pekiştirmek adına düzenlenen bu gezinin, beklentileri karşılayacak nitelikte verimli geçmesini temenni eden Mandalı “Her yönüyle ülkemizin refahı yakalamış bir ülke olması yönünde çalışmalarımız devam edecek. Ortadoğu ülkeleri gibi kullanılan ülke olmamak için daha çok çalışmak zorundayız. Türkiye bu güne kadar o duruma düşmediği gibi bundan sonra da düşmeyecektir. Çünkü Türkiye çok güçlü bir ülkedir” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da geziye katılan heyete hayırlı yolculuklar dileyerek gezinin verimli geçmesini temenni etti.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10